LeBron James'in oğluna iddialı sözler: "Kobe Bryant potansiyeli var"

19.05.2024 - 16:36 | Son Güncellenme: 19.05.2024 - 16:55

NBA efsanesi Kevin Garnett, Los Angeles Lakers forması giyen bir diğer efsane isim LeBron James'in oğlu hakkında iddialı sözlerde bulundu. İşte detaylar...

LeBron James'in oğluna iddialı sözler: "Kobe Bryant potansiyeli var"

AJANSSPOR HABER

Eski NBA şampiyonu ve MVP'si Kevin Garnett, Boston Celtics'ten takım arkadaşı Paul Pierce'ın "Ticket and The Truth" isimli podcast programında konuştu. Eurohoops'un aktardığına göre; Garnett, bu yıl drafta katılması beklenen LeBron James'in oğlu Bronny James hakkında iddialı sözler sarf etti.

LeBron James fırsatı

NBA yıldızı LeBron James'in oğlu Bronny James'in, bu yıl drafta katılması bekleniyor. 19 yaşındaki genç yıldız adayını draft etmek isteyen takımlar içinse bir başka fırsat doğabilir.

Sık sık oğluyla birlikte oynamak istediğini ifade eden LeBron James, Bronny'nin draft edileceği takım ile sözleşme imzalayabilir. Bu yaz Lakers ile sözleşmesi sona erecek yıldız basketbolcu, Bronny James ile olan hayalini gerçekleştirmek için rotasını değiştirebilir.

Kevin Garnett'ten, Bronny James'e övgüler

Bronny James'in NBA'de nasıl bir performansa imza atacağı merak konusuyken, Kevin Garnett, genç basketbolcu için "Kobe Bryant" benzetmesinde bulundu. Garnett, “Bronny çok iyi gözüküyor, gerçekten çok iyi gözüküyor. Ayrıca tamamen konsantre olmuş ve etrafında olup bitenlerden hiç etkilenmiyormuş gibi duruyor. (Draft Combine’da) eline geçen fırsatı iyi değerlendirdi ve iyi şut attı." dedi.

Sözlerine devam eden Kevin Garnett, "Ben bir takım yöneticisi olsam kesinlikle Bronny’e bir şans verirdim, sonuçta mükemmellik damarlarında geziyor. Bir noktada müthiş bir gelişim gösterip harika bir NBA oyuncusu haline gelebilir. Bronny, Kobe Bryant ile bazı benzerlikler gösteriyor. Elbette onun için ‘genç Kobe’ demiyorum ama o potansiyelin olduğunu söylüyorum." açıklamasında bulundu.

Bronny James'in performansı

Geçtiğimiz sezon NCAA’de USC formasıyla toplam 25 maça çıkan Bronny James, maç başına 4.8 sayı, 2.8 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler