LeBron James'ten yeni anlaşma!

Cem Ergün
03.07.2024 - 16:07 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 16:18

NBA efsanesi Amerikalı basketbolcu LeBron James, 39 yaşında yeni bir sözleşmeye imza attı. LeBron'un, yeni sözleşmesinde kazanacağı ücret de belli oldu.

LeBron James'ten yeni anlaşma!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

ESPN'den Adrian Wojnarowski'nin haberine göre; NBA yıldızı LeBron James, kulübü Los Angeles Lakers ile kontrat yeniledi. LeBron'un yeni sözleşmesinin detayları belli oldu. İşte Amerikalı yıldızın kazanacağı ücret...

104 milyon dolarlık sözleşme

LeBron James'in, Los Angeles ekibiyle 2 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi. Yıldız ismin 2 yıl için 104 milyon dolar kazanacağı ifade edildi.

Takasa yer yok

Anlaşmanın detaylarında sözleşmenin ikinci yılının oyuncu opsiyonlu olduğu ve LeBron'un takaslanamayacağının yazıldığı kaydedildi.

Oğluyla forma giyecek

Lakers, geçtiğimiz günlerde NBA Draft'ında LeBron James'in oğlu Bronny James'i takıma katmıştı. LeBron, oğluyla birlikta aynı takımda oynama hayalini önümüzdeki sezon gerçekleştirebilecek.

Sezon performansı

39 yaşındaki Amerikalı basketbolcu, geçtiğimiz sezon Los Angeles Lakers ile 71 maçta forma giydi ve bu karşılaşmalarda 25.7 sayı, 8.3 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler