LeBron James: “Oğlum Bronny Nerede Oynarsa Ben de Oraya Gideceğim”

Akın Ungan
20.02.2022 - 13:14 | Son Güncellenme: 20.02.2022 - 13:31

2022 NBA All Star Etkinlikleri için Cleveland'a gelen LeBron James, oğlu Bronny James hakkında açıklama yaptı. LeBron James Cavaliers'a dönecek mi? İşte detaylar...

LeBron James: “Oğlum Bronny Nerede Oynarsa Ben de Oraya Gideceğim”

Los Angeles Lakers'ın yıldız basketbolcusu LeBron James, 2022 NBA All-Star Etkinlikleri için eski şehri Cleveland'a geldi. Etkinliklerden önce The Athletic'e konuşan LeBron, oğlu Bronny James ve kendisinin gelecek planlaması hakkında, All-Star organizasyonunun önüne geçebilecek bazı önemli açıklamalarda bulundu.

"O kapı kapalı değil"

2003 NBA Draftları'nda kendisini ilk sıradan seçen ve uzun yıllar takımın formasını giyen Cleveland Cavaliers macerasının tekrar başlayıp başlamayacağı hakkında konuşan LeBron James, "O kapı kapalı değil. Geri dönüp oynayacağım demiyorum. Sadece bilmiyorum, geleceğimin nerede şekilleneceğini bilmiyorum. Ne zaman serbest kaldığımı bile bilmiyorum." dedi.

Garland: "Kendi mirasımızı oluşturmak istiyoruz"

Cavaliers'ın 22 yaşındaki All-Star oyun kurucusu Darius Garland, konu hakkında kendisine yöneltilen soruya, "Biz, kendi mirasımızı oluşturmak istiyoruz. Yeni bir hava, yeni bir hissiyat var. Cleveland’da bir yeniden doğuş yaşanıyor. Bu hepimiz için çok şey ifade ediyor." derken, LeBron'un takıma geri dönüşünü hiç düşündünüz mü sorusuna ise gülerek, "Hayır" cevabını verdi.

Gelecek yaz serbest

37 yaşında oynadığı basketbol ile hala ligin en iyilerinden biri olan LeBron James, birçok takımın parkesinde görmek istediği yıldızlardan biri ve gelecek yaz dönemine serbest oyuncu olarak girecek. Bu durumla ilgili "Vasat bir basketbol oynamıyorum. En iyisi olmayan hiçbir şey için geri gelmeyeceğim" açıklamasını yapan LeBron, oğlu Bronny James ve kendisnin gelecek planlaması hakkında da konuştu.

Kariyerinin son yılında oğlu Bronny ile birlikte NBA'de oynamak istediğini her defasında belirten yıldız, gelecek hakkında All-Star organizasyonunun önüne geçen açıklama yaptı. Henüz lise öğrencisi olan Bronny'nin önümüzdeki 2 yıl daha draftlara katılamayacağı göz önüne alındığında LeBron'un kariyeri yakın zamanda bitmemeyecek gibi görülüyor.

"Bronny’i kim seçerse..."

Bronny James'i NBA Draftları'nda kapan takım, babası LeBron James'i de kadrosuna katmış olacak. Konu ile ilgili LeBron net konuştu: "Son yılımda oğlumla beraber oynayacağım. Bronny’i kim seçerse ben de orada olacağım. Oğlumla bir sene oynamak için elimden ne geliyorsa yaparım. İş oraya kaldığında paradan çok daha önemli oluyor."

Senin için hazırladığımız haberler