"LeBron'un gelecek sene Milwaukee'de oynamasını isterim"

17.02.2018 - 13:14 | Son Güncellenme: 17.02.2018 - 13:14

Milwaukee Bucks'ın 23 yaşındaki süper yıldız oyuncusu Giannis Antetokounmpo bu sezon kariyerinde ikinci kez NBA'de All-Star seçilmişti. 

NBA All-Star hafta sonunda Stephen Curry'nin takımında oynayanacak olan genç oyuncuya, oylamada birinci gelip takım kaptanı seçilseydi, ilk olarak kendi takımına kimi seçeceği soruldu. Giannis ise bu soruya, "LeBron'u seçerdim. O bu yaz serbest kalacak ve o serbest kalmadan önce onunla iyi bir ilişkim olmasını istiyorum. LeBron'un gelecek sezon Milwaukee'de oynamasını istiyorum" diyerek LeBron'u Milwaukee'ye getirmek istediğini belirtmiş oldu.

Açıklamalarına kendi oyununu ve LeBron'un oyununu karşılaştırarak devam eden Greek Freak lakaplı oyuncu, "Benim için sahaya çıkıp 25 sayı atıp 10 ribaund almak kolay. Asıl zor olan kısım takım arkadaşlarımı da oyunun içine katabilmek. Ben bunu yapabilmek istiyorum, bunu yapıp takımca olan oyunumuzu bir üst seviyeye çıkarmak istiyorum. İşte LeBron'un tam olarak yapabildiği şey bu. İşin zor kısmını yıllardır çok iyi yapabiliyor. LeBron'u bu kadar saygı değer kılan özelliklerinden biri takım arkadaşlarını oyuna çok iyi katıp takımca performansı bir üst seviyeye çıkarabilmesi. LeBron sahaya sadece skor üretmeye çıkmıyor. LeBron çıkıp 30 sayı atabilir, 15 ribaund alabilir ama 15 de asist yapabilir ve takımın oyununu bir üst seviyeye çıkarabilir." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Milwaukee Bucks formasıyla 53 maça çıkan Giannis Antetokounmpo 27.8 sayı, 10.4 ribaund ve 4.8 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor. Giannis ayrıca bu sezonunun MVP yarışında güçlü adayların arasında gösteriliyor.

EREN TUNCAY / AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler