Lecce Futbol Direktörü’nden Güven Yalçın’a övgüler!

04.02.2021 - 19:37 | Son Güncellenme: 04.02.2021 - 19:42

Dış haberler… Lecce Futbol Direktörü Pantaleo Corvino, Beşiktaş’tan kiralık olarak transfer etikleri Güven Yalçın’a övgü dolu sözler sarf etti. Peki Pantaleo Corvino, Güven Yalçın hakkında neler söyledi? Detaylar haberimizde…

Lecce Futbol Direktörü’nden Güven Yalçın’a övgüler!

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Geçtiğimiz ara transfer döneminde İtalya Serie B ekiplerinden Lecce, Siyah-Beyazlılar’dan satın alma opsiyonuyla kiraladıkları Güven Yalçın ile sözleşme imzalamıştı.

Daha önce Güven’in transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Corvino ''Güven Yalçın transferi bizim için imkansızdı ve biz, imkansız bir transferi gerçekleştirdik'' ifadelerini kullanmıştı.

İtalyan futbol adamı Güven Yalçın’ı, kulübün haberlerini yapan Pianeta Lecce’ye övgü dolu sözlerle anlattı.

Pantaleo Corvino Yalçın hakkında, “Güven genç bir oyuncu ama onun hakkında çok şey söyleyebilirim. Alt yaş milli takımlara, hatta Türkiye A Milli Takımı’na çağrıldı. UEFA en son onu, Avrupa futbolunun en önemli 50 genç yeteneği arasına dahil etti. Onu modern bir forvet olarak görüyoruz, santrafor ve sahte dokuz olarak oynayabiliyor. Umuyoruz ki bizi performansıyla tatmin eder. O, ilgi çekici bir yetenek ve önemli bir genç adam” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler