Leclerc: "Michael Schumacher, Lewis Hamilton'dan çok farklı"

07.11.2020 - 12:14 | Son Güncellenme: 07.11.2020 - 12:14

Ferrari'nin Monakolu genç pilotu Charles Leclerc, Sport Bild'e verdiği röportajda Lewis Hamilton ile Michael Schumacher kıyaslanması hakkında açıklamada bulundu. Ferrari pilotu Leclerc'in idolu kim, Hamilton hakkında ne düşünüyor? İşte detaylar...

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Ferrari'nin genç pilotu Charles Leclerc, Lewis Hamilton'ı Michael Schumacher'den çok farklı gördüğünü söyledi. Kendisine göre biri çocukluğunun efsane kahramanı, diğeri ise pistlerde rakibi.

"Michael Schumacher farklı” 

Leclerc yaptığı açıklama da "Farklı dönemleri karşılaştırmayı sevmiyorum. Ama her ikisi de F1'de inanılmaz derecede başarılı olan ve çok saygıyı hak eden pilotlar. Küçükken, Michael Schumacher'ı her zaman televizyonda izledim. Bu yüzden onu biraz farklı görüyorum."

Monakolu pilot Charles Leclerc, 93. şampiyonlukla Formula 1'de en çok zafer elde eden Hamilton'a büyük saygı duyduğunu ifade etti. Ancak Lewis Hamilton'ın tıpkı Michael gibi, bir gün F1'den ayrıldığında efsane olacağına inanıyor.

"İdollerim, Ayrton Senna ve Michael Schumacher” 

Ferrari pilotu Leclerc, "Benim için F1'de iki büyük efsane var. Ayrton Senna ve Michael Schumacher. Birinden bir kask almak inanılmaz olurdu” dedi.

2020 Formula 1 sezonunda Ferrari takımı pilotu Charles Leclerc, 85 puanda ve ve 5. sırada bulunuyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler