Charles Leclerc'ten Bahreyn GP'de korkutan şaka! | Formula 1 Haberleri

Orhan Gülek
22.03.2022 - 17:16 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 17:20

Formula 1'de yeni sezonun ilk yarışı Bahreyn'de kazanan Ferrari'nin başarılı pilotu Leclerc yarışı ilk sırada tamamlarken yaptığı şaka takım mühendislerini korkuttu

Charles Leclerc'ten Bahreyn GP'de korkutan şaka! | Formula 1 Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Formula 1'de yeni sezon Ferrari fırtınasıyla başladı. Bahreyn'deki yarışa pol pozisyonunda başlayan Charles Leclerc birinci, Carlos Sainz ikinci olurken Ferrari 2019 Singapur Grand Prix'sinin ardından ilk kez duble yaptı.

"Bazı mühendisler kalp krizi geçiriyordu"

24 yaşındaki sürücünün son turda gönderdiği mesaj ise İtalyan ekibinin mühendislerini adeta kalpten götürecek cinstendi. Leclerc, yarış sonrası yaptığı açıklamada "Son turda motorda garip bir şey olduğunu söyleyerek küçük bir şaka yaptım. Bazı mühendisler kalp krizi geçiriyordu." ifadelerini kullandı.

Leclerc, yarışla ilgili "Son 2 sezon takım için çok zor geçti. Yeni çağın bize avantaj sağlayacağını biliyorduk. Takım harika bir araç yarattı. Sezona mümkün olan en iyi şekilde başladık."

İlgini Çekebilir
Formula 1, Ferrari kırmızısıyla başladı
Habere Git

Red Bull, damalı bayrağı göremedi

Bahreyn'de podyumun 3. basamağına Mercedes'in 7 kez dünya şampiyonu Lewis Hamilton çıktı. Alman ekibinde ilk sezonuna başlayan George Russell 4. oldu.

Son şampiyon Max Verstappen yarış boyunca zirve için mücadele etse de arıza nedeniyle damalı bayrağı göremedi. Diğer Red Bull sürücüsü Sergio Perez de benzer bir sorunla yarışı tamamlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler