Leganes'te de sınıfta kaldı!

07.05.2019 - 12:53 | Son Güncellenme: 07.05.2019 - 10:00

Sezon başında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan ve beklenen performansı veremeyip Leganes'e kiralanan Diego Reyes, İspanyol kulübünde yalnızca 5 maçta forma giyebildi.

Fenerbahçe transferde tarihin en kötü sezonlarından birini geçirirken yaz transfer döneminde kadroya katılan isimlerden Diego Reyes'in performansı "Bu kadar da olmaz" dedirtiyor. Bedelsiz olarak alınan ve 2 yıllık sözleşme imzalanan Meksikalı oyuncu, Fenerbahçe taraftarı için tam bir hayal kırıklığı oldu ve yapılan eleştiriler sonrası İspanya La Liga ekiplerinden Leganes'e kiralandı. İspanya'da ligin bitimine 2 maç kaldı. Ancak Reyes'in, La Liga'daki performansı da hiç kimseyi memnun etmedi.

ERSUN YANAL KADRODA İSTEMİYOR

27 yaşındaki oyuncu, Leganes formasını Ocak'tan bu yana 5 lig maçında giydi. Bu maçların 3'ünde 11'de şans bulabilen Reyes, sadece 1 mücadelede 90 dakikayı tamamlayabildi. 1 yıllık kontratı kalan Meksikalı stoper, Haziran ayı itibariyle yeniden F.Bahçe'nin futbolcusu olacak. Ancak Ersun Yanal kesinlikle onu kadroda düşünmüyor. Yani Fenerbahçe bu oyuncuyu göndermek için yeniden takım arayacak. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler