Leicester City, Fatih Terim'in eski öğrencisi için servet teklif etti!

12.08.2024 - 18:21 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 18:26

Transfer haberleri: Galatasaray'dan Wilfried Zaha'yı da gündemine alan Leicester City, Fatih Terim'in eski öğrencisini transfer etmek istiyor. Detaylar...

Leicester City, Fatih Terim'in eski öğrencisi için servet teklif etti!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezon Championship'te şampiyonluğa ulaşan ve yeni sezonda Premier Lig'de mücadele edecek olan Leicester City, Fatih Terim'in eski öğrencisi için dev bonservisi gözden çıkardı.

Dev teklif

İngiliz basınından The Telegraph'ta yer alan habere göre; Leicester City, Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un formasını giyen Yunan forvet oyuncusu Fotis Ioannidis için kulübü Panathinaikos'a yaklaşık 30 milyon Euro bonservis ücreti teklif etti.

Leicester City'nin Fotis Ioannidis'i isteyen tek kulüp olmadığı ve Ipswich Town'ın da 24 yaşındaki yıldızı transfer etmek için Yeşil-Beyazlılara yüksek bir bonservis ücreti teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Terim'in Pana'dan öğrencisi

Fatih Terim, geçtiğimiz sezonun ortasında Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçmişti. Yunan ekibini kupada finale çıkartan Terim ile Play-Off'ta ise alınan puan kayıpları üzerine yollar ayrılmıştı.

Zaha'yı da istiyorlar

Öte yandan Leicester City, Galatasaray ile yıldızı barışmayan ve performansıyla beklentileri karşılayamayan Wilfried Zaha'yı da kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. İngiliz ekibinin, Sarı-Kırmızılılara kiralama ücreti olarak 9 milyon Euro ödeyeceği anca Fildişi Sahilli yıldızın maaşını Galatasaray tarafından ödeneceği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler