Leicester City'de 7 Oyuncu İle Yollar Ayrıldı! Çağlar Söyüncü...

İsa Kethüda
06.06.2023 - 09:23 | Son Güncellenme: 06.06.2023 - 09:28

İngiltere Premier Ligi'ne bu sezon veda eden Leicester City'de 7 oyuncu ile yollar ayrıldı. Bu oyuncular arasında milli yıldız Çağlar Söyüncü de yer aldı.

Leicester City'de 7 Oyuncu İle Yollar Ayrıldı! Çağlar Söyüncü...

İngiltere Championship ekiplerinden Leicester City, sezon sonunda yollarını ayırdığı 7 oyuncuyu duyurdu.

Leicester City'de 7 oyuncu ayrıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, sözleşmeleri sona eren Çağlar Söyüncü, Youri Tielemans, Daniel Amartey, Nampalys Mendy, Ryan Bertrand, Ayoze Perez ve Tete ile kontrat yenilenmeyeceği belirtildi.

Bu sezon Premier Lig'den küme düşen İngiltere temsilcisinde Hamza Choudhury'nun kontratındaki bir yıllık uzatma maddesinin kullanıldığı, kaptan Jonny Evans ile sözleşme yenilemek için görüşmeler yapılacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi, Kuntz'un kaderini çizdi
Habere Git

Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid ile anlaştı

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımı Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, Çağlar Söyüncü ile transferi konusunda anlaşmaya vardıklarını duyurmuştu.

9 maç 1 gol

Bu sezon sözleşme yenilemediği gerekçesi ile birçok maçta forma giyemeyen ve İngiliz ekibi ile sadece 9 maçta sahaya çıkan 27 yaşındaki savunma oyuncusu 1 gol kaydetti.

Bilindiği üzere Çağlar Söyüncü 9 Ağustos 2018 tarihinde 21 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Leicester City ile sözleşme imzalamıştı.

İlgini Çekebilir
G.Saray'ın milli yıldız için yaptığı teklif belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler