Çağlar Söyüncü, Brighton Maçı Kadrosuna Alınmadı

İsa Kethüda
04.09.2022 - 15:18 | Son Güncellenme: 04.09.2022 - 15:55

İngiltere Premier Ligi takımlarından Leicester City forması giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, Brighton ile oynayacak maçın kadrosuna alınmadı. Detaylar.

Çağlar Söyüncü, Brighton Maçı Kadrosuna Alınmadı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City forması giyen ve henüz hazır olmadığı gerekçesiyle takımda forma şansı bulamayan Çağlar Söyüncü, teknik direktör Brendan Rodgers tarafından Brighton maçının kadrosuna alınmadı.


Karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Brendan Rodgers, "Çağlar, büyük bir saygıyı hak ediyor ancak bir süredir antrenmanlarda formsuz. Çağlar’ın ayrılması ihtimaller dahilinde olması onun için zor olabilir" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe ve Galatasaray ilgileniyor

Bilindiği üzere, savunma oyuncusunun ismi Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı. Hatta sarı-kırmızılı takımın milli oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak için İngiliz kulübüyle bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da flaş Evander gelişmesi!
Habere Git

Rıdvan Dilmen: "Türkiye'ye kiralanabilir"

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen de, dün akşam yaptığı açıklamada, "Çağlar Söyüncü gelecek sezon için Atletico Madrid ile anlaşmış. Bir yıl kulübede yatacağına Türkiye'ye kiralanabilir" dedi.

İlgini Çekebilir
Ligin dibindeki Rodgers, Çağlar'ı beğenmiyor!
Habere Git

Öte yandan, kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden başarılı oyuncu, bu sezon sadece 1 maçta sahada yer aldı.

Görüşmeler haftaya devam edecek

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre ise; Galatasaray, Çağlar Söyüncü'nün transferi için önümüzdeki hafta Leicester City ile görüşmelere devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler