Leipzig, Bayern Münih'in ensesinde! Fark eriyor...

21.02.2021 - 20:35 | Son Güncellenme: 21.02.2021 - 20:34

Leipzig, Hertha Berlin deplasmanından 3 puanla dönerek zirve takibini sürdürdü. Leipzig ile Bayern Münih arasındaki makas daralıyor. Hertha Berlin-Leipzig maçı kaç kaç bitti, golleri kimler attı? Maçla ilgili detaylar...

Leipzig, Bayern Münih'in ensesinde! Fark eriyor...

AJANSSPOR-HABER 

Almanya Ligi'nin 22. haftasında Leipzig deplasmanda Hertha Berlin ile karşı karşıya geldi. Leipzig rakibi karşısında 3 puanı 3 golle aldı. Hertha Berlin-Leipzig maçıyla ilgili detaylar haberimizde...

Leipzig'in gollerini kimler attı?

Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve S Sport 2'den yayınlanan maçta Leipzig'e galibiyeti getiren golleri 28. dakikada Sabitzer, 71. dakikada Mukiele ve 84. dakikada Orban kaydetti. Leipzig'de forma giyen Marcel Sabitzer 1 gol 1 asistlik performansla maça damga vurdu. Son golde Orban'a asist yapan Sabitzer, Leipzig'de 31 maçta 7 gol ve 5 asistlik katkısıyla öne çıktı.

Bayern ile aralarındaki puan farkını erittiler

Julian Nagelsmann'ı çalıştırdığı Leipzig, Bayern Münih’in puan kaybettiği haftada 3 puan kazanarak haftayı tamamladı. Bu sonucun ardından Leipzig 47 puana ulaştı ve Bayern Münih ile arasındaki puan farkını 2'ye indirdi.

Leipzig'in fikstürü

Leipzig, Bundesliga'da bir sonraki maçını 27 Şubat tarihinde sahasında Borussia Mönchenladbach ile oynayacak. Hertha Berlin de aynı gün deplasmanda Wolfsburg'a konuk olacak. Leipzig, zirve yolundaki rakibi Bayern Münih ile 3 Nisan tarihinde sahasında karşılaşacak. 

Senin için hazırladığımız haberler