Leipzig final biletini uzatmada aldı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Almanya Kupası’nda Leipzig, Werder Bremen’i uzatmalarda 2-1 yenerek finale çıkan ilk takım oldu. İşte detaylar…

Son 5 Haber

Fenerbahçe'den taraftara uyarı! Şampiyonlar Ligi deplasman biletleri...

Suat Çakır: "Sergen Yalçın'ı ciddiye almıyorum"

Lamine Yamal, modern futbolun sırrını açıkladı!

Trabzonspor'da Ergin Keleş sürprizi! Gençlerbirliği'nden istifa edip göreve başlayacak

Okan Buruk, Sporting - Galatasaray maçında herkesi şaşırtacak! Abdülkerim'in yerine...
- Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR-HABER
Almanya Kupası yarı final maçında Leipzig, Werder Bremen’i uzatma devreleri sonunda 2-1 mağlup etti.

Bremen’deki mücadelenin 90 dakikasından gol sesi çıkmadı. 93. dakikada Hee-Chan Hwang’ın golüyle öne geçen konuk takıma ev sahibi 105’te Leonardo Bittencourt ile karşılık verdi.
Maç tam penaltılara gidecek denilirken 120. dakikada ilk golün sahibi Hwang’ın asistiyle ağları havalandıran Emil Forsberg sonucu belirledi.
Leipzig, Almanya Kupası’nın finalinde yarın oynanacak Borussia Dortmund-Holstein Kiel maçının kazananı ile karşılaşacak.
Öte yandan yeni sezon için Bayern Münih ile anlaşan Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'ın uzatmanın da sonunda gelen gole gösterdiği büyük sevinç dikkat çekti.
