Leipzig final biletini uzatmada aldı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Almanya Kupası’nda Leipzig, Werder Bremen’i uzatmalarda 2-1 yenerek finale çıkan ilk takım oldu. İşte detaylar…

Son 5 Haber

Mauricio Pochettino: "Yarın uyanıp Türkiye maçına odaklanacağız"

(YAZILI ÖZET) İskoçya - Fas | Maç Sonucu: 0-1

Antalyaspor A.Ş'nin yeni başkanı Mustafa Ergün oldu

VNL Ankara etabında Almanya’dan net galibiyet! Belçika’ya set vermedi

Farioli’den Alanyaspor’a vefa ziyareti! Hasan Çavuşoğlu ile bir araya geldi
- Haberin Kaynağı:
AJANSSPOR-HABER
Almanya Kupası yarı final maçında Leipzig, Werder Bremen’i uzatma devreleri sonunda 2-1 mağlup etti.

Bremen’deki mücadelenin 90 dakikasından gol sesi çıkmadı. 93. dakikada Hee-Chan Hwang’ın golüyle öne geçen konuk takıma ev sahibi 105’te Leonardo Bittencourt ile karşılık verdi.
Maç tam penaltılara gidecek denilirken 120. dakikada ilk golün sahibi Hwang’ın asistiyle ağları havalandıran Emil Forsberg sonucu belirledi.
Leipzig, Almanya Kupası’nın finalinde yarın oynanacak Borussia Dortmund-Holstein Kiel maçının kazananı ile karşılaşacak.
Öte yandan yeni sezon için Bayern Münih ile anlaşan Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'ın uzatmanın da sonunda gelen gole gösterdiği büyük sevinç dikkat çekti.
