Leipzig genç yetenek ile imzaladı!

02.06.2020 - 15:06 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 15:08

Bundesliga takımlarından Leipzig, defansif orta saha oyuncusu Tom Krauss ile ilgili kararını verdi. Kulüp resmi bir açıklama yaptı.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Leipzig, genç futbolcu Tom Krauss ile olan sözleşmesini uzattığını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 18 yaşındaki futbolcunun 2025 yılına kadar Leipzig'de kalacağı ifade edildi.

Julian Nagelsmann'dan şans bekliyor

Leipzig'in açıklamasında, 7 maçta oyuna giren genç futbolcunun Julian Nagelsmann'ın henüz vazgeçilmezleri arasında olmadığı ve şans beklediği ifade edildi.

Neden sözleşme uzattılar?

Öte yandan Leipzig Spor Direktörü Markus Krösche, "Tom, büyük potansiyele sahip, yetenekli bir çpcık. Son yıllarda hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi gelişti. Profesyonel futbolda kalıcı olabilmesi için doğru bir zihniyete ve sıkı çalışmaya ihtiyacı var. Bu yüzden kendisinin sözleşmesini uzatmaya karar verdik" ifadelerini kullandı.

Orta sahada oynuyor

2011'den beri kulüpte olan futbolcu da 1,82 boyundaki Alman orta saha oyuncusu da ilerleyen dönemlerde şans bulacağına ve Bundesliga'da adından sıkça söz ettireceğine inanıyor. Futbolcu, defansif orta saha ve sağ açık mevkisinde oynayabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler