Leipzig ile Dortmund 1 puana duacı!

03.03.2018 - 22:27 | Son Güncellenme: 03.03.2018 - 22:27

Almanya Ligi’nin 25.haftasında RB Leipzig ile Borussia Dortmund takımları karşılaştı. Red Bull Arena’da oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Maçta Leipzig’de Bruma ikinci yarıda şans bulurken, Nuri Şahin ise Dortmund’da yedeklerde bulundu ve süre alamadı.

İlk yarı 1-1 bitti

Mücadelenin 29.dakikasında ev sahibi Leipzig Jean-Kevin Augustin’in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole yanıt ise 38.dakikada Marco Reus’tan geldi. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle son buldu.

Leipzig tüm kozlarını oynadı ama…

Maçın ikinci yarısında iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Ev sahibi Leipzig’de teknik direktör Ralph Hasenhüttl, 14 dakikada 3 değişiklik yaptı. Ayrıca yedeklerde bulunan Galatasaraylı eski futbolcu Bruma da 64.dakikada oyuna dahil oldu. Maçta başka gol sesi çıkmayınca takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldı.

Leipzig kazanmayı unuttu

Alınan bu sonucun ardından Borussia Dortmund 42, Leipzig ise 39 puana yükseldi. Öte yandan bu maçta iki Avusturyalı teknik adam karşı karşıya gelmiş oldu. Leipzig’in kazanamama serisi 3 maça çıkmış olurken, Dortmund ise üst üste iki haftayı beraberlikle noktaladı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler