Leipzig, Fenerbahçe'nin Transfer Etmek İstediği Sörloth'u Paylaştı

Akın Ungan
12.07.2022 - 15:43 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 16:05

Santrfor transferinde girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'nin görüşme yaptığı Leipzig, Alexander Sörloth'u bir kez daha sosyal medyadan paylaştı. İşte detaylar.

Leipzig, Fenerbahçe'nin Transfer Etmek İstediği Sörloth'u Paylaştı

Teknik Direktör Jorge Jesus önderliğinde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de gündem santrfor transferi. Hücum bölgesine takviyede bulunmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Trabzonspor formasıyla başarılı performans sergiledikten sonra Leipzig'in yolunu tutan Alexander Sörloth'un peşinde.

Sörloth'u paylaştı

Bundesliga ekiplerinden Leipzig, geçtiğimiz günlerde olduğu gibi bir kez daha Alexander Sörloth'lu paylaşımda bulundu. Alman kulüp, resmi sosyal medya hesabından Sörloth ve Angelino'nun bulunduğu fotoğrafı paylaşarak, "A takım" ifadesini kullandı.

Daha önce de gündeme geldi

Leipzig, daha önce de sosyal medya hesabından bir Fenerbahçe taraftarına verdiği yanıtla gündeme gelmişti. Kulübün paylaştığı videonun altına Sarı-Lacivertli bir taraftar, "Sörloth'u bize verin" dedi.

"Hayır"

Almanlar'ın ise Sarı-Lacivertli taraftara verdiği cevap ise "Hayır" oldu. Kulüp, verdiği cevaba Alexander Sörloth'un Leipzig antrenmanlarından bir fotoğrafını da ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler