Leipzig'in Sörloth için yaptığı dev teklif belli oldu

29.08.2020 - 18:32 | Son Güncellenme: 29.08.2020 - 18:37

Trabzonspor son dakika transfer haberleri..TFF Süper lig ekibi Trabzonspor'un forveti Sörloth'a Alman ekibi Leipzig'in yaptığı teklif belli oldu. Peki Leipzig ne kadar teklif yaptı? İşte detaylar...

Leipzig'in Sörloth için yaptığı dev teklif belli oldu

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'un Norveçli yıldızı Alexander Sörloth'a Alman ekibi RB Leipzig'in yaptığı ilk teklif belli oldu.

Trabzonspor'un Crystal Palace’tan kadrosuna kattığı Norveçli golcü Alexander Sörloth transfer piyasasının aranan oyuncusu konumuna geldi. Bordo Mavili takımda 33 gol 11 asistlik performans sergileyen Alexander Sörloth’a Almanya Bundesliga ekiplerinden RB. Leipzing talip olmuştu.

17 milyon + 3 milyon Euro (bonus)

61 saat sitesinde yer alan habere göre; Almanekibi, Sörloth ile temaslarda bulunurken oyuncu için Bordo Mavili kulübe 17 milyon + 3 milyon Euro (bonus) teklif gönderdiği öğrenildi.

Trabzonspor 20+6 milyon Euro istiyor

Gelen bilgilere göre Trabzonspor Kulübü bu teklifi reddederken Leipzing’in fiyat arttırımına gitmesini istedi. Bordo Mavililerin transferden beklediği rakam ise 20+6 milyon Euro olarak biliniyor.

Yeni sözleşme gündemde

Olası bir satış durumunda ise Bordo Mavililer oyuncunun haklarını elinde bulunduran Palace ile görüşüp transfere ivme kazandıracak. Anlaşma olmaması halinde ise Sörloth 1 yıl daha Trabzonspor formasını terletip sezon içerisinde yeni sözleşme görüşmeleri yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler