Lejyonerlerimiz Avrupada sahne aldı! İşte performansları

Burak Alaca
15.03.2024 - 00:18 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 01:26

Bu hafta UEFA'nın Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi organizasyonlarında milli yıldızlarımız sahne aldı. İşte performansları...

Lejyonerlerimiz Avrupada sahne aldı! İşte performansları

AJANSSPOR - HABER

UEFA'nın Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi bu hafta nefes kesen karşılaşmalara sahne oldu. Bu karşılaşmalarda çok sayıda milli yıldızımız da sahne aldı. İşte performansları...

Hakan Çalhanoğlu'lu Inter'den Şampiyonlar Ligi'ne sürpriz veda

İtalya Serie A devi Inter'in formasını başarı ile terleten milli orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu dün takımının Atletico Madrid ile penaltılara kadar giden mücadelesinde 120 dakika sahada kaldı ve penaltılarda kullandığı vuruştada isabeti buldu. Toplam skorun 2-2 bittiği karşılaşmanın penaltılarından tur atlayarak ayrılan taraf Atletico Madrid oldu.

Milli yıldızımız Devler Ligi'nde çeyrek finalde

Borussia Dortmund forması giyen milli ön liberomuz Salih Özcan dün takımının evinde Hollanda ekibi PSV Eindhoven'ı 2-0 mağlup ettiği mücadelede 90 dakika sahada kalırken, Alman ekibi toplamda 3-1'lik skorla adını Şampiyonlar Ligi'ndeçeyrek finale yazdırdı.

İlgini Çekebilir
Inter, Madrid'de yıkıldı! Atletico penaltılarla çeyrek finalde
Habere Git

Orkun Kökçü sonradan girdi Benfica turladı

Milli oyuncumuz Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica, UEFA Avrupa Ligi'nde 2-2'nin rövanşında evinde konuk ettiği İskoç ekibi Glasgow Rangers'ı 1-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Milli oyuncumuz dakikalar 65'i gösterirken oyuna dahil oldu.

Ahmetcan Kaplan'dan kötü haber

Hollanda devi Ajax'ın formasını giyen Türk stoper Ahmetcan Kaplan ise takımının bugün İngliz ekibi Aston Villa karşısında oynadığı karşılaşmanın 39. dakikasında sakatlanarak sahayı terk etti. 0-0 biten ilk maçın ardından İngiltere'de tur atlayan taraf 4-0 ile Aston Villa oldu.

Yusuf Yazıcı forvet oynadı Lille turladı

Fransız ekibi Ligue 1 forması ile Konferans Ligi'nde mücadele eden milli yıldız Yusuf Yazıcı bugün takımının Avusturya ekibi Strum Graz ile 1-1 berabere kaldığı maçta forvet bölgesinde 90 dakika süre aldı. İlk maçı 3-0 kazanan  Lille turlayan taraf oldu.

İlgini Çekebilir
Ajax'ın formda ismi Ahmetcan Kaplan'dan üzücü haber
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler