Lemina derbiye yetişecek mi?

17.02.2020 - 20:26 | Son Güncellenme: 17.02.2020 - 20:26

Galatasaray’da takımın lokomotifi Mario Lemina, Yeni Malatya karşılaşmasının son dakikalarında sakatlanmıştı. Oyuna devam edemeyen yıldız oyuncunun arka adalesinde problem olduğu bildirilmişti.

BURHAN CAN TERZİ

Bugün kulübün resmi açıklamasında MR’ın ardından bilgi verileceği açıklanırken; Ajansspor uzman görüşüne danıştı.

Türkiye’deki birçok yıldız ismin özel masörlüğünü yapan Aytekin Yılmaz daha önce Falcao ve Saracchi’nin sakatlıklarında da doğru teşhis koymuş ve doğru süre vermişti.

Yılmaz’a göre Lemina’nın arka adalesinde yırtık var. Sakatlığı 2-3 hafta sürecek boyutta olduğunu ifade eden tecrübeli uzman, “Üst adale grup olduğu için iyileşme süresi kısalabilir. Sakatlığın normal süresi 2-3 haftadır. Fenerbahçe maçında 90 dakika oynaması mümkün gözükmüyor” şeklinde konuştu.

Lig, kupa ve Avrupa'da toplam 22 maça çıkan Lemina, 1 gol attı.

Galatasaray'dan Lemina açıklaması

Galatasaray, Süper Lig'de 22. hafta maçında oynanan Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan Lemina'nın sakatlığı hakkında açıklama yaptı.

Sarı-Kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Mario Lemina’nın sponsor hastanemiz Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkikleri sonrası sağ üst arka adale grubu ve fasyasında orta düzeyde zorlanma (ikinci derece strain) ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmışır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler