Lemina Galatasaray'a dönüyor mu?

20.05.2021 - 20:33 | Son Güncellenme: 20.05.2021 - 20:38

Son dakika transfer haberleri... Mario Lemina Galatasaray'a dönecek mi? Gabonlu geçen seneyi Fulham'da geçirmişti. Peki Lemina Galatasaray'a transfer mi oluyor?

Lemina Galatasaray'a dönüyor mu?

AJANSSPOR - HABER

2019-2020 sezonunda Galatasaray'da forma giyen Lemina, o dönem takımdan ayrılmış ve Southampton'a dönmüş, sonra da Fulham ile anlaşmıştı.

 

 

LEMİNA GALATASARAY'A TEKRAR TRANSFER Mİ OLUYOR?

Gabonlu futbolcunun yeniden Galatasaray'a transfer olabileceği iddia edildi. Lemina, menajeri tarafından Galatasaray'a önerildi.

Southampton'ın 1 yıl sözleşmesi kalan 27 yaşındaki futbolcuyu uygun bir rakama bırakabileceği belirtiliyor. Bu rakamın 4-5 milyon Euro civarında olacağı konuşuluyor.

 

LEMINA KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA? 

Mario Lemina, 1 Eylül 1993'te Gabon'un Libreville şehrinde dünyaya gelmiştir. 27 yaşındaki oyuncu daha sonra Fransa'ya taşınmış ve futbol kariyerine ilk olarak Lorient ekibinde başlamıştır. Lorient'in altyapısı ve A Takım'ında forma giydikten sonra bu kez ülkenin güçlü kulüplerinden Marsilya'nın yolunu tutmuştur. Lemina, Marsilya'ya giderken takımı Lorient'e iyi bir bonservis bedeli kazanmıştır. Lorient, 2013'te henüz 19 yaşındaki ön libero oyuncusu için Marsilya'dan 4 milyon Euro ödeme almıştır. 

Senin için hazırladığımız haberler