Ajansspor

Lemina sessizliğini bozdu: "Başka bir şey deneyin"

Editör: Ahmet Kaan Mandalı

Son Güncelleme /

Galatasaray'la olan sözleşmesi sona eren Mario Lemina, hakkında çıkan iddialarla ilgili bir sosyal medya paylaşımı yaptı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 44 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Yeni sözleşme görüşmelerinin Lemina'nın son anda imza parası istemesi nedeniyle durma noktasına geldiği iddia edilmiş; 32 yaşındaki oyuncu Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekmişti.

"Konuştuklarınızın doğru olduğundan emin olun"

Son günlerde geleceği hakkında pek çok haber çıkan Mario Lemina, sessizliğini yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla bozdu. Ayrı ayrı hem istediği imza parası nedeniyle Galatasaray'la sözleşme yenilemeyeceği hem de Başakşehir'in yolunu tutacağı iddia edilen Gabonlu oyuncu, yayınladığı yazıda "Konuştuklarınızın doğru olduğundan emin olun. Benden Galatasaray hakkında kötü konuşmamı bekliyorsanız, bu hayatım boyunca olmayacak... Herkes bu kulübe olan sevgimi biliyor, o yüzden başka bir şey deneyin. İyi günler, çalışmam gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Açıklamasında çıkan iddiaları kesin bir şekilde yalanlamayan Lemina, daha çok Galatasaray'a olan bağlılığını dile getirdi. 2019-2020 ve 2025-2026 yılları arasında iki dönem Sarı-Kırmızılı formayı terleten Gabonlu oyuncu, son döneminde iki de lig şampiyonluğu yaşadı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...