Emre Belözoğlu'nun Transfer Ettirdiği Lemos Fenerbahçe Paylaşımlarını Sildi

Akın Ungan
04.09.2022 - 16:55 | Son Güncellenme: 04.09.2022 - 17:11

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde transferini istediği Mauricio Lemos, ayrılık sinyali verdi. Lemos, Instagram'dan Fenerbahçe paylaşımlarını sildi.

Emre Belözoğlu'nun Transfer Ettirdiği Lemos Fenerbahçe Paylaşımlarını Sildi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe'de takviye çalışmaları devam ederken, gönderilmesi beklenen yabancı oyuncuların da durumu takip ediliyor. Sarı-Lacivertli ekipte bir futbolcu ayrılık sinyali verdi.

Fenerbahçe paylaşımlarını sildi

Kadroda düşünülmediği belirtilen Fenerbahçe'nin Uruguaylı stoperi Mauricio Lemos, ayrılık sinyali verdi. 26 yaşındaki oyuncu, kişisel sosyal medya hesabından Fenerbahçe'yle ilgili tüm paylaşımlarını sildi.

Takım bulması istendi

Kurallar gereği 21 kişilik maç kadrosunda en fazla 14 yabancı bulundurabilen Fenerbahçe'de düşünülmeyen Mauricio Lemos'tan takım bulması istendi. Ali Koç yönetimi, Lemos'un başka bir takımla anlaşamaması durumunda ise oyuncunun sözleşmesini feshedecek.

3 Avrupa Ligi elemesi, 2 lig maçına çıktı

Bu sezon Jorge Jesus yönetiminde 3 Avrupa Ligi elemesi ve 2 Süper Lig olmak üzere toplam 5 karşılaşmada görev alan Lemos, 1 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi. 26 yaşındaki savunmacı hiç kart görmedi.

Emre ısrarla istedi

2020/21 sezonu başında, Fenerbahçe'yi çalıştıran Emre Belözoğlu tarafından ısrarla kadroya kazandırılması istenen Mauricio Lemos, 1,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Las Palmas'tan gelmişti. Sarı-Lacivertliler'de bekleneni veremeyen Uruguaylı, geçen sezonu Belçika 2. Ligi'nde Beerschot V.A. ile geçirdi.

Geçen sezon Belçika'da 16 maça çıkan Lemos, 1 gol atıp, 3 kez sarı kart gördü. Sarı-Lacivertli forma ile toplamda 15 maçta süre alan 26 yaşındaki futbolcu, 1 asist yaptı. 2 maçta sarı kart, 1 maçta ikinci sarıdan kırmızı kart, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler