Lens transferi için resmi açıklama: "Ahmet Nur Çebi ile görüştük"

20.01.2021 - 13:34 | Son Güncellenme: 20.01.2021 - 13:41

Son dakika transfer haberi... Beşiktaş'taki geleceği tartışma konusu olan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Lens, Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Futbolcuya talip olan Süper Lig ekibinin başkanından Lens açıklaması geldi. İşte detaylar...

Lens transferi için resmi açıklama: "Ahmet Nur Çebi ile görüştük"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, kulübün transfer yasağını kaldırdıklarını söyledi. Mert, Beşiktaş'ta forma giyen Jeremain Lens'in transferine ilişkin açıklama da yaptı. Lens, Ankaragücü'ne mi transfer oluyor? Detaylar haberde...

Ankaragücü transfer yasağını kaldırdı

Son yıllarda transfer yasaklarıyla sık sık karşı karşıya kalan Ankaragücü, borcu bulunan futbolcularla görüşmeler yaptı ve bir ödeme planı çıkardı. Sarı-lacivertliler, transfer yasağını kaldırdı.

Fatih Mert müjdeli haberi verdi

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, borç bulunan üç oyuncuya ödemelerin yapıldığını aktararak, "Bugün gerekli paraları yatırdık. FIFA'dan onay bekliyoruz. Transfer yasağını kaldırdık. Parasal işleri tamamladık" diye konuştu. 

"Ahmet Nur Çebi ile ben de görüştüm"

Öte yandan Mert, Beşiktaş'ta oynayan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens'le ilgili de konuştu. Mert, "Bir görüşme oldu. Sayın Ahmet Nur Çebi'yle ben de görüştüm. Lens'in önce Beşiktaş'la işlerini bitirmesi lazım. Geçen hafta ön bir görüşme oldu, ondan sonra bir girişim olmadı. Şu anda 3 oyuncuyla anlaştık, 10 gündür takımdalar. Bir futbolcu da dün geldi. İki transfer daha düşünüyoruz. İkisi de yabancı olabilir." değerlendirmesinde bulundu.

Lens'in sözleşmesi ne zaman bitecek?

Hollandalı futbolcu Jeremain Lens’in Beşiktaş ile sözleşmesi devam ediyor. Lens, 30 Haziran 2022 tarihine kadar Beşiktaş’ın kontratlı futbolcusu durumunda.

Hollandalı futbolcunun maliyeti ne kadar?

Geçen sezon Beşiktaş’tan 2 milyon 250 bin Euro gelir elde eden Lens, bu sezon 2.3 milyon Euro kazanacak. Bir sonraki sezon 1 milyon 950 bin Euro alacak Lens, son sezonunda ise 1.8 milyon Euro bedeli cebine koyacak.

İlk geldiği dönemde Beşiktaş’a yaklaşık 4 milyon Euro karşılığında alınan Lens, puan başı 4 bin Euro ödeme yapılacağı ifade edilmişti. Sunderland’den kiralandığı dönemde ise İngiliz ekibine 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ödendi.

Senin için hazırladığımız haberler