Leonardo: "Bu oyuncu grubuyla büyük işler başaracağız."

08.11.2017 - 13:46 | Son Güncellenme: 08.11.2017 - 13:46

AJANSSPOR – Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un teknik direktörü Leonardo, yayıncı kuruluş BeIN Sports’a özel bir röportaj verdi.

Ligde üst sıralara çıkmaları gerektiğini anlatan Leonardo, ” Kulüp olarak iyi bir şekilde organize olursak ve oyuncular yapabileceklerine inanırlarsa başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

"Evet büyük takımda çalışıyorsanız bunlara hazırlıklı olmanız gerekiyor. Ben Milan’da Nesta, Gattuso, Thiago Silva, Pirlo, Ronaldinho, Seedorf gibi isimlerle çalışma fırsatım oldu. Bazen böyle durumlarla karşılaşmak zordur. Ama büyük oyuncular problem çözer ve size maç kazandırır."

"Bu oyuncu grubuyla büyük işler başaracağız."
"Takımda sorun varsa böyle yıldız oyunculara ihtiyacınız vardır. Bizim takımımızda da Eto’o, Nasri, Sandro gibi isimlere sahibiz. Biz bu oyuncu grubuyla büyük işler çıkaracağız. Türk oyuncu grupları da var. Yerli oyuncular ve kaliteli yabancı oyuncuları iyi harmanlayabilirsek başarılı olacağız. Bunun üzerine çalışıyoruz."

Birlikte oynadığı en iyi 11: "Taffarel ve Dida kalede, Cafu, Leandro, Maldini, Boban, Zico, Rai, Rivaldo, Ronaldo, Romario, Bebeto, Sabisevic var. Bunlardan birini çıkaramıyorum. Ayrıca kendim için de bir yer bulmam gerekiyor. Hepsini bir araya getirmek mümkün değil. Unuttuklarım da var tabi. Kendime de yer bulmam lazım. Bu takımı sadece ben yönetebilirim (gülerek) diyebilirim."

Senin için hazırladığımız haberler