Lessort’a men, Panathinaikos’a ceza
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
EuroLeague, Fenerbahçe Beko maçında Wade Baldwin’e müdahalesi nedeniyle Mathias Lessort’a 1 maç men ve 8 bin Euro para cezası verdi.

Son 5 Haber

Fulham'dan Nwaiwu için yeni teklif! Trabzonspor'dan bir kez daha ret

Türkiye FIFA sıralamasında 10 basamak geriledi: 32. sıraya düştü

A Milli Futbol Takımımızın elenmesinin ardından Hacıosmanoğlu'ndan ilk görüntü

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki

Güntekin Onay'dan Montella'ya sert eleştiri! "Yazık, çok yazık"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Euroleague, Fenerbahçe Beko maçında yaşanan olaylar sonrası kararını açıkladı. Panathinaikoslu Mathias Lessort’a 1 maç men ve 8 bin Euro para cezası verilirken, Yunan kulübü de para cezasına çarptırıldı.
Son saniyede gelen galibiyet
EuroLeague’in 28. haftasında oynanan karşılaşmada Fenerbahçe Beko, deplasmanda Panathinaikos ile karşı karşıya geldi.
Son anları büyük heyecana sahne olan mücadelede, Wade Baldwin’in son saniye basketiyle Fenerbahçe Beko sahadan 85-83 galip ayrıldı.
Lessort’a 1 maç men
Karşılaşma sonrasında sevinç yaşayan Wade Baldwin’i iten Panathinaikos’un Fransız pivotu Mathias Lessort, EuroLeague yönetimi tarafından 1 maç men ve 8 bin Euro para cezasına çarptırıldı.
Kulübe de para cezası
Panathinaikos tribünlerinden atılan yabancı maddeler ve saha olayları nedeniyle Yunan kulübüne 22 bin Euro para cezası uygulandı.