Levent Açıkgöz: 'Bu acıyı çekeceğiz'

03.03.2018 - 21:21 | Son Güncellenme: 03.03.2018 - 21:21

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, 7-0 kaybedilen Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

"Değerlendirecek bir şey yok. Umutla hazırlanıyoruz maçlara ama ilk golü yedikten sonra direncimiz bitiyor. Ondan sonra peş peşe goller. Kalemize gelen ilk şut gol oldu. Buna bireysel hatalar eklenince başka diyecek bir şey kalmıyor. 2. yarı Galatasaray üzerimize gelse sonuç daha da farklı olabilirdi. Bu acıyı çekeceğiz. Önümüzdeki sene oynayacak gençlerin de değerlendirmesini yapacağız, onlara da fırsat vereceğiz. Önümüzdeki sezonun hazırlığını yapacağız."

"Gol de yenilebilir ama o golün karşılığında direnci verip maçı bitirmek lazım. Bir kırılganlığımız var. Gençlerbirliği maçından bu yana bunu yaşıyoruz. 15 oyuncu ayrıldı. Onların yerine gelenlerin maç tempoları yok. Onlarla bu hazırlık dönemini geçiriyoruz. Sonuç ortada. Böyle oynaya oynayan seneyenin hazırlığı olacak gibi duruyor."

AJANSSPOR

Levent Açıkgöz, basın toplantısında neler dedi?

Hafta içinde maça iyi hazırlandıklarını, geçmiş maçlarda yapılan hatalar üzerinde durduklarını anlatan Açıkgöz, "Kalemize gelen ilk atakta golü yedikten sonra bütün direncimiz kırılıyor. 7-0'lık skordan sonra söylenecek bir söz yok. Durum gösteriyor ki bir sonraki senenin hazırlığını yapacağız. Bu mevcut kadronun içinde önümüzdeki süreçte transferlerle alakalı kulübün durumu ne olur bilemiyorum. Bu oyuncu topluluğu ile seneye de devam edeceğimize göre, altyapıdan çocuklara da şans vererek, kalan 10 maça bakacağız." diye konuştu. 

Açık oynadıkları yönünde gelen bir soruya Açıkgöz, şöyle yanıt verdi:

"Topa sahip olduğun zaman tabii ki atak yapmak için açık oynayacaksın. Galatasaray karşısında birinci bölgede kapanırsan gol yeme ve pozisyon verme şansı daha çok. Büyük maçlarda kalite farkı ortaya çıkıyor. Savunmayı ikinci bölgede yapmanın daha mantıklı olduğunu düşündük. Geriye çekildiğiniz zaman daha rahat gol yeme şansı oluyor." 

Senin için hazırladığımız haberler