Levent Açıkgöz: 'Sıra puan veya puanlar almaya geldi.'

13.03.2018 - 13:19 | Son Güncellenme: 13.03.2018 - 13:19

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, artık fiziksel olarak diğer takımların seviyesine geldiklerini söylerken puan veya puanlar almaya başlamaları gerektiğini söyledi. 

Spor Toto Süper Lig'de son sırada bulunan Kardemir Karabükspor, cuma günü sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Açıkgöz yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Alexe ve Ferhat ile izinli olan Skulason ve Ibanez katılmazken, Cem ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenman öncesi 100. Yıl Anaokulu öğrencileri futbolculara ve teknik ekibe baklava ikramında bulundu. Futbolcular öğrencilerin üzerindeki formaları imzalayarak onlarla hatıra fotoğraf çektirdi. 

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, geçen hafta takımın Kayserispor karşısında iyi top oynadığını ancak bireysel hatalardan dolayı mağlup olduklarını kaydetti. 

Açıkgöz, “Bu takımın devre arası hazırlığı geçirmemesi, yeni oyuncuların gelmesi gibi bir sürü etkenimiz var ama oynaya oynaya oyuncularımın fiziksel kapasiteleri de diğer takımların seviyesine geldi. Bundan sonraki süreçte mücadeleleri daha iyi olacak diye düşünüyoruz. Kadro genişliğimiz fazla değil. Kayseri maçında ikinci oyuncunun kart görmesi sonucu Osmanlıspor maçında yok. Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız inşallah onların görevlerini yerine getirirse Osmanlıspor maçı bizim adımıza iyi geçecek diye düşünüyorum. Artık sıra puan veya puanlar almaya geldi. Osmanlıspor sıralamada bize en yakın olan takım. Kalan son 9 haftayı en iyi şekilde değerlendireceksek de başlangıcın bu maçta olması gerekiyor. İnşallah düşündüklerimizi sahaya yansıtıp istediğimiz puanı alırız” dedi. 

İdmanı Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin ve Asbaşkan Selçuk Ergin de takip etti. 

Senin için hazırladığımız haberler