Levent Açıkgöz: "Tek düşüncemiz Beşiktaş maçından puanla ayrılmak”"

09.02.2018 - 17:41 | Son Güncellenme: 09.02.2018 - 17:41

K.Karabükspor teknik direktörü Levent  Açıkgöz , Beşiktaş-K.Karabükspor karşılaşması öncesi  TrT spor muhabiri Yasin Dallı'ya iddialı açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş'ın zorlu maçları var. Önlerindeki haftalara umutla bakmakla adına onlar için önemli bir maç olacak. Geçen hafta çok değerli 3 puan aldık 1 golle ve çok büyük moral kazandık.

İkinci yarı takıma 12 oyuncu geldi ve takım bütünlüğünü sağladık. Yarın çocuklar ellerinden geleni yapacaklardır. Bireysel anlamda yetenekli oyuncularımız var eğer yarın bireysel hata yapmazsak buradan puan ile ayrılacağımızı düşünüyorum.

Başakşehir maçında yapmamız gereken hatalar yaptık ve farklı mağlup olduk. Başakşehir takımı ilk yarıda oynadığı oyunu ikinci yarıda oynasaydı daha farklı yenilebilirdik. Bu yüzden sayın Abdullah Avcı'ya oyun ahlakından dolayı teşekkür ediyorum . 

Beşiktaş maçı Başakşehir maçı gibi zorlu olmayacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ın bireysel oyuncularına önlemlerimizi aldık.

Süper lig'de şampiyonluk adayım Başakşehir olduğunu söyleyebilirim. Daha komplike bir takım olup ve diğer adaylardan bir adım önde olduğunu düşünüyorum." 

Senin için hazırladığımız haberler