Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş: Adem Büyük Ve Kaan Kanak İle Görüşüyoruz

Salim Manav
06.06.2022 - 15:56 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 15:59

1. Lig'de Manisa FK transferde düğmeye bastı. Sol bek ve santrfor takviyesi için harekete geçen Tarzanlar listesine sürpriz iki ismi ekledi ve görüşmelere başladı. Detaylar haberimizde...

Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş: Adem Büyük Ve Kaan Kanak İle Görüşüyoruz

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig takımı Manisa FK transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlılar listesine Kaan Kanak ve Adem Büyük'ü ekledi.

Birçok isimle yollar ayrıldı

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Levent Eriş, "Manisa FK olarak hedefimiz iddialı bir kadro kurmak ve play-off ya da ilk 2'den Süper Lig'e çıkmak. Hırslı, mücadele eden bir takım kuracağız. İç transferde aramızda ayrılan oyuncularımız var. Tabekou, Dever Orgill, Özgür Çek, Andre Souza, Nino Kouter, Ahmet Kesim, Veli Çetin, Sadi Karaduman, Okan Eken ve Anıl Koç'la yollarımızı ayıracağız" dedi.

Kaan Kanak ve Adem Büyük açıklaması

"Kaan Kanak ve Adem Büyük ile görüştünüz mü?" sorusuna ise Levent Eriş, "Kaan Kanak çok değerli bir oyuncu, yönetimimiz Kaan'la görüşmelerini sürdürüyor. Adem Büyük'le daha önce çalıştım. Adem çok önemli bir karakter. Dün başkanımız Adem Büyük'ü aradı ve sözlü teklifte bulundu. Süreç devam ediyor" cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler