Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş Erzurumspor Maçından Sonra Konuştu

Akın Ungan
19.11.2022 - 17:55 | Son Güncellenme: 19.11.2022 - 18:01

TFF 1. Lig'de Manisa FK, Erzurumspor ile 0-0 berabere kaldı. Zorlu maçtan sonra Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş açıklama yaptı. İşte detaylar...

Manisa FK Teknik Direktörü Levent Eriş Erzurumspor Maçından Sonra Konuştu

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında Manisa Futbol Kulübü, evinde konuk ettiği Erzurumspor Futbol Kulübü ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü Levent Eriş açıklamalarda bulundu.

"Aksiyon anlamında hiçbir şey üretmediğimiz bir ilk yarı"

Levent Eriş, “İlk devresi ve ikinci devresi ayrı ayrı olan, ilk devresi bizim hiç istediğimiz tarzda oynanmasını beklemediğimiz bir yarı oldu. Aksiyon anlamında hiçbir şey üretmediğimiz bir ilk yarı vardı. Talihsiz bir sakatlık, mecburi yer değişiklikleri ikinci devresi çok farklı bir takım olarak sahaya çıktık." ifadelerini kullandı.

"Oyuncularımın bu kadar şahsiyet ortaya koymalarını gururla izledim"

Eriş, "11-11 iken de çok coşkulu başlamıştık. Kenar oyunlarıyla oynamaya çalışıp pozisyonlar ürettik. 57. dakikada 10 kişi kaldık. O zaman kimliğimizin bu kadar değişiklik gösterdiği, oyuncularımın bu kadar şahsiyet ortaya koymalarını açıkçası gururla izledim. O yüzden 10 kişi iken 40 dakika boyunca yakaladığımız, kaçırdığımız goller var. Müthiş baskılı oynadık." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Manisa kızardı ama bırakmadı!
Habere Git

"10 kişi kalmış bir takımın bu mücadelesinin neticesi galibiyet olmalıydı"

Deneyimli teknik adam, "Rakibe duran top haricinde pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. Bu akıtılan terin karşılığı galibiyetti. 10 kişi kalmış bir takımın bu mücadelesinin neticesi galibiyet olmalıydı. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Erzurum gerçekten çok tecrübeli bir takım. Ona rağmen biz her bölümde rakipten üstün oynadığımızı düşünüyorum. Kazanılmadı ama kaybedilmedi de. Ben oyuncularımı bu yüzden tebrik ediyorum” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler