Levent Eriş: 'Sampdoria, Friday Eze'yi takip ediyor'

26.09.2019 - 22:28 | Son Güncellenme: 26.09.2019 - 19:32

Levent Eriş: 'Sampdoria, Friday Eze'yi takip ediyor'

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Eriş, Friday Eze ve Giorgi Arabidze'nin opsiyonunun olduğunu ifade ederken Eze'ye de Almanya ve İtalya Ligi'nden talipler olduğunu belirtti.

Adanaspor taraftarına teşekkür

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Levent Eriş, "Kadro olarak büyük bir kabuk değiştirdik. Sezon öncesi iyi bir takım haline dönüştük. Sezon başında oluşan bir proje kapsamında yeni transferlerle birlikte kadromuz 28 oyuncumuz var. Türkiye'nin kupasını hiçbir zaman angarya olarak görmedim. Türkiye Kupası bana göre özellikle önemli bir maç grafiği sağlıyor. Artık Türkiye bazı şeyleri aşmalı. Türkiye Kupası'na ciddi bakılmadığı tarafındayım. Adanaspor taraftarına şükranlarımı sunuyorum. 5 haftalık süreçte 8-9 puan alabilirdik. Biz 3 şampiyon adayıyla maçlar oynadık. BB Erzurumspor Süper Lig ayarında bir takımdı, Akhisarspor ve Adana Demirspor da öyleydi.  Kalitesini şu anda net bir şekilde gösteren takım yok. " ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Eze için İtalya ve Almanya'dan geldiler'

"Eze'nin de Giorgi Arabidze'nin de satın alma opsiyonu var. Eze'yle ilgili Avrupa piyasasında iyi bir marketing oluşturuldu. Eze'yi sadece Sampdoria değil, Almanya ve İtalya'dan da takip eden takımlar var. Son maça Almanya ve İtalya'dan iki temsilci geldi."

Senin için hazırladığımız haberler