Levent Eriş’ten İrfan Can Eğribayat yorumu: ‘Beşiktaş’ta başarılı olur’

23.08.2019 - 22:17 | Son Güncellenme: 23.08.2019 - 19:19

Levent Eriş’ten İrfan Can Eğribayat yorumu: ‘Beşiktaş’ta başarılı olur’

Beşiktaş’ın transferi gündeminde yer alan Adanasporlu genç kaleci İrfan Can Eğribayat hakkında hocası Levent Eriş, Radyospor’a konuştu: “Beşiktaş’ta başarılı olur.”

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş’ten Eskişehirspor maçı ve İrfan Can Eğribayat’ın transferi hakkında açıklama geldi.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Levent Eriş şu ifadeleri kullandı:

‘Akhisar maçındaki mücedele skora yansımadı’

“Bu ligde her takımın hedefi var. Biz Akhisar maçında göstermiş olduğumuz performansla sezon içerisinde ciddi hedefler kovalayabileceğimizi gördüm. Adanaspor çok kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip. Akhisarspor maçında göstermiş olduğumuz performans skora yansımadı. Hakemin vermiş olduğu ikinci penaltının çok ağır bir karar olduğunu düşünüyorum. Hakemlerimizden sezon boyunca takımların lig sıralamalarındaki yerlerine göre karar vermemelerini çok rica ediyorum. Ne lehimize ne de aleyhimize kararlar vermesinler. Ne olursa olsun, adil bir şekilde maçlar yönetsinler..”

Eskişehirspor maçı yorumu

“Eskişehirspor’un Keçiörengücü maçını izledim. Özellikle ikinci yarı göstermiş oldukları performans bizi çok zor bir maçın beklediğini gösterdi. Bence çok iyi bir takıma sahipler. Eksi 6 puanla başlamaları, maddi problemleri bizi çok ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize konsantre olarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Bu maçı kazanacak bir kadroya sahibiz. Kaliteli bir futbol oynarsak 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın yanımızda olduğunu, o maçta da tribünleri dolduracağını biliyor ve inanıyorum. Adanaspor - Eskişehirspor maçı herkes için keyifli ve mücadele seviyesi yüksek bir maç olacaktır. İnşallah güzel bir skorla bu haftayı galibiyetle kapatmak istiyoruz.”

İrfan Can Eğribayat, Beşiktaş’a transfer olacak mı?

“İrfan Can Eğribayat çok yetenekli bir kaleci. İrfan Can ile yakından ilgilenen takımlar var. İrfan Can’ın transfer sürecini Başkanımız Bayram Akgül takip ediyor. İrfan Can için Beşiktaş iddiası gündemde. Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ayakları iyi olan kalecileri tutuyor, belki de bu sebebten dolayı; İrfan Can, Beşiktaş’ın transfer gündeminde olabilir. İrfan Can, Beşiktaş’ta başarılı olur. irfan Can kendisini çok geliştirdi.”

Senin için hazırladığımız haberler