Balıkesirspor'da Levent Eriş'ten Yiğit Epözdemir'le Kavga Ettiği İddilarına Cevap

15.10.2024 - 14:39 | Son Güncellenme: 15.10.2024 - 14:41

Son dakika spor haberi: Balıkesirspor'da Yiğit Epözdemir'in, hocası Levent Eriş'e yumruk attığı iddia edildi. Eriş'ten açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Balıkesirspor'da Levent Eriş'ten Yiğit Epözdemir'le Kavga Ettiği İddilarına Cevap

AJANSSPOR - HABER

3. Lig'de hafta sonunda oynanan Amasyaspor - Balıkesirspor maçında Yiğit Epözdemir'in, teknik direktörü Levent Eriş'e yumruk attığı iddia edildi. Eriş'ten iddialara açıklama geldi.

"Tamamen yalan ve hayal ürünüdür"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Balıkesirspor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Maalesef ülkemiz futbolunda asparagas ve yalan haberler yapılıyor. Oyuncumuz Yiğit Epözdemir'in şahsıma yumruk attığı iddiası tamamen yalan ve hayal ürünüdür. Ne yazık ki sosyal medyada her önüne gelen haberci ve gazeteci olmuş. Bu konuda bir kıstas olması gerektiğini düşünüyorum. Gazetecilik, çok önemli ve değerli bir meslek grubu ancak bazı yalancı ve araştırmadan uzak insanlar bu mesleğe zarar veriyor. Bu konuda ilerleyen günlerde daha keskin açıklamalarım da olacak. Amasyaspor teknik ekibini, oyuncularından bazılarını kınıyorum. Futbola ve insanlığa yakışmayan davranışlar sergilediler" dedi.

"Arda İbrahim Akgün için henüz erken"

Fenerbahçe'nin Balıkesirspor'dan transfer ettiği Arda İbrahim Akgün'ün gelişimiyle ilgili olarak ise Eriş, "Arda İbrahim Akgün sezon öncesinde hatırı sayılır bir bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Arda İbrahim, Fenerbahçe'den de Fatih Karagümrük'e kiralandı. Arda İbrahim; potansiyeli yüksek bir isim. Ancak zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Arda İbrahim için henüz erken" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler