Levent Kartop: "Hedefim Süper Lig'de çalışmak"

14.07.2020 - 16:10 | Son Güncellenme: 14.07.2020 - 16:25

Levent Kartop, kritik Trabzonspor galibiyeti, Alanyaspor maçı, hedefleri ve Onazi hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Levent Kartop: "Hedefim Süper Lig'de çalışmak"

Süper Lig'de 32. haftasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup eden Denizlispor'da teknik sorumlu Levent Kartop maç sonu gözyaşlarını tutamadı.

Estupinan'a övgü dolu sözler

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Levent Kartop, "Trabzonspor karşısında aldığımız 3 puan bizi çok mutlu etti. 1-0 mağlup duruma düştük fakat asla pes etmedik. İkinci yarıda gol ve goller bulduk, karşılaşmayı 2-1 kazandık. Oğlumun geçen hafta doğum günüydü, ona galibiyeti armağan edecektim, bu hafta nasip oldu. Sahada da gözyaşlarımı tutamadım.

Oscar Estupinan çok karakterli bir futbolcu, Allah herkese Estupinan gibi karakterli futbolcu nasip etsin. Estupinan sonradan girdiği maçlarda daha önce takıma katkı sağlamıştı. Estupinan, "Hocam bana 5 dakika da şans versen bile ben sahada en iyi performansımı vereceğim." dedi. Estupinan'dan çok memnunuz." ifadelerini kullandı. 

Kartop'un hedefi Süper Lig

Kişisel olarak hedeflerinden bahseden Kartop, "Hedefim Süper Lig'de teknik direktör olarak görev almak. Ayaklarımı yere basa basa hedeflerime ulaşmak istiyoruz. Ego savaşına girmeden hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum. Bu hafta Alanyaspor'la zorlu bir maçımız var. Alanyaspor maçını kazanmak istiyoruz." açıklamasında bulundu. 

'Onazi, Bülent Uygun'la sıkıntı yaşadı'

Geçtiğimiz hafta maddi sıkıntılar sebebiyle takımdan ayrıldığı iddia edilen Ogenyi Onazi hakkında ise Levent Kartop, "Onazi ile maddi anlamda sıkıntı yaşamadık. Onazi, Bülent Uygun'la sıkıntı yaşamıştı, ondan dolayı da ayrılmak istedi. Onazi küstürülmüştü. Onazi şu anda çok mutlu ve takımımızda. Pandemi süreci sonrasında takımımızdan ayrılan oyuncular oldu. Şu anda doğru insanlarla doğru hedefler içindeyiz." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler