Levent Nazifoğlu, Belhanda'yı yerden yere vurdu! 'Şapkadan tavşan...'

10.04.2018 - 16:11 | Son Güncellenme: 10.04.2018 - 16:11

Levent Nazifoğlu, Belhanda'yı yerden yere vurdu! 'Şapkadan tavşan...'

Galatasaray'ın eski yöneticisi Levent Nazifoğlu, 1-0 kaybedilen Gençlerbirliği maçı sonrasında Galatasaray hakkında konuştu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Nazifoğlu Belhanda hakkında da sert ifadeler kullandı. 

'Enseyi karartmamak lazım haftaya kazanırsak...'

"Her takım maç kaybedebilir. Enseyi karartmamak lazım önümüzdeki maça bakmak lazım. Kazanırsak yeniden lider olacağız"

'Deplasman sorunu aslında oyuncu profili ve oyuncuların ülkelerinden kaynaklı'

"Deplasman sorunu aslında oyuncu profili ve oyuncuların ülkelerinden kaynaklı. Kuzey Afrika ülkelerinin oyuncularının sorunu çabuk vazgeçmeleri. Bu ülkelerin oyuncuları bireysel olarak iyi ama baktığınız zaman Milli Takım seviyesinde çok başarılı değiller. Kendilerini rahat hissetmeyince kolay bırakıyor."

'Belhanda bundan çok daha iyisini oynamaz'

"Belhanda bundan çok daha iyisini oynamaz. Belhanda çok maliyetli olunca şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz. Belhanda'nın oyuncu eksiltmesi lazım. Daha çok ara pasları ile aklı ile iş yapan bir oyuncu. 10 milyon Euro bedelle alınınca daha fazla şey bekleniyor. 10 numara oyuncusu daha iyi işler yapsın isteniyor. Garry Rodrigues'den de hep iyi performans beklenmez zaman zaman düşüşleri olacaktır"

'Galatasaray şampiyon olacak'

"Çok basit bir gol yedik. Galatasaray'ın üç tane iyi oyuncusu aynı anda hata yaptı. Fakat biz şampiyon olacağız buna inanıyorum."

'Genel kurul gereğini yaptı'

"Galatasaray'da daha avantajlı. Başakşehir ve Beşiktaş'ın şansı daha az."

"Dursun başkan henüz adaylığını açıklamadı çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Benim cezam Dursun Bey'in baskısı sonucu alınmış bir ceza idi ve genel kurul gereğini yaptı cezayı kaldırdı"

Senin için hazırladığımız haberler