Levent Nazifoğlu: ''30 bin lira kazanan Cenk Ergün nasıl futbolculara otorite kuracak?''

30.10.2017 - 16:52 | Son Güncellenme: 30.10.2017 - 16:52

Galatasaray eski yöneticilerinden Levnet Nazifoğlu, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını cevapladı!

İşte o açıklamalar:

''Galatasaray kötü oynadı, bizim öyle ah diyeceğimiz bile bir pozisyonumuz olmadı ama hakem kırmızı kartı vermedi bunu görmemesi mümkün değildi. Trabzonspor bizden iyi oynadı diyebilirim.

Biz çıtayı çok yukarı koyduk ama Galatasaray'ın böyle maçları olacaktır, çabuk demoralize olacak bir takım yapımız var ama camianın birleşip destek içinde olması gerekiyor. 

Lider takıma karşı herkes propaganda ve kampanya yapar, burada yönetimin dikkatli olması lazım onların bu konuya çözüm bulması gerekiyor. Bizim en büyük hatamız yöneticilerle futbolcuları karşı karşıya getirmek oldu. Orada kuvvetli idareci bir kadro olması lazım ve yönetim hocayı kötü göstermemeli. 

Şimdi orada Cenk Ergün var ama 30 bin lira maaşla çalışan biri futbolculara nasıl otorite kuracak?

Artık bütün takımlar Galatasaray kadar koşmaya başladı, bundan sonra işler zor olacak çünkü herkes en az Galatasaray kadar güçlü. Burada kaos ortamına girmemek lazım, yönetim burada dikkatli olmalı. Gençlerbirliği maçında stad dolacak ama oyuncular kazanamazsak taraftar bize sırtını döner duygusundan kurtulmalıyız. 

Şimdi Beşiktaş'a bakıyorsunuz son 2 yılın şampiyonu ama her an Beşiktaş taraftarları oyuncularını ıslıklayabilir. Türkiye'de ki taraftar problemi bu diyebiliriz.

Cenk Ergün, Aykut Kocaman konusunda haklı, ama Aykut Kocaman'ın yaptıklarını boşa çıkarmak lazım, bunu kim yapacak? Şimdi 14 yabancı tartışması yapılmasının nedeni nedir? Herkes Galatasaray'ın önünü kesmeye çalışıyor, şuan bu kuralın tartışmasının hiç bir anlamı yok.

Mariano hem çok iyi oynuyor hem de çok iyi profesyonel ve yönetim karar verirse isterse kaptan olabilir.''

Senin için hazırladığımız haberler