Levent Nazifoğlu canlı yayında açıkladı: "Dursun Özbek'in ricasıyla Mustafa Cengiz ile görüştüm"

13.09.2019 - 17:55 | Son Güncellenme: 13.09.2019 - 14:59

Levent Nazifoğlu canlı yayında açıkladı: "Dursun Özbek'in ricasıyla Mustafa Cengiz ile görüştüm"

Galatasaray Kulübü Eski Yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılıların gündemine dair çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Nazifoğlu, Dursun Özbek’in ricasıyla mevcut yönetimle görüştüğünü açıkladı. Levent Nazifoğlu, “Mustafa Cengiz, bana bu konuyu halledeceğini söyledi. Araya camiadan isimler de girdi. Ama konu halledilemedi. Özbek de kendisine sunulan ödeme takvimini kabul etmedi” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Haber Aktif programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Levent Nazifoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

Levent Nazifoğlu: ”Fikret Orman neden ceza almıyor?”

Fatih Terim’e verilen cezanın 4 maçtan 3’e ineceği belliydi. Derbiye hocanın çıkmayacak olması beni şaşırtmıyor. Beklenen bir karar oldu. Fatih Hoca, TFF’yi ilgilendiren bir konuşma yapmadı. Galatasaray hakkında bir sürü konuşmalar yapan isimler var. Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman’ın açıklamaları var. Onlara neden bir ceza gelmiyor?

Levent Nazifoğlu: ”Fatih Terim en son konuşması gereken kişi ama içi yanıyor”

Mustafa Cengiz ve yönetim bence ortamı çok boş bıraktı. 2 tane hakem Süper Lig’e alınmadı. O dönem gereken tepkiyi göstermediler. Futbol Şube Sorumlumuzu galibiyetten sonra fotoğraf çektirirken görüyoruz. Fatih Terim en son konuşması gereken kişi. Ama adamın içi yanıyor, o konuşuyor. Başkan Mustafa Cengiz de konuşuyor. Ayrıca başkan da bu konuda bence yalnız kalıyor.

Levent Nazifoğlu o görüşmeyi anlattı

15 gün önce Dursun Özbek benden Mustafa Cengiz ile görüşmemi rica etti. Ben de görüştüm. Mustafa Cengiz ile konuşmamızda, “Başkanım, Dursun Başkan’a borcumu var mı?” diye sordum. O da, “Evet var” dedi. Ama ödeme yapılmadı. Kasa kolaylığı yaptı diye yere göğe sığdırılamayan yöneticilerin parası Galatasaray’da kaç gün kalıyor? Onu da sormak lazım. Başkan Mustafa Cengiz, “Bu işi hallediyorum” dedi. Ama olmadı. 30 milyona Falcao’yu alıp, Dursun Özbek’e param yok diyorsanız olmaz. Bir ödeme planı çıkarıldı. Dursun Özbek tarafından kabul olmadı. Ara bulunmalıydı. Atla deve bir olay değil. Para harcandı mı? Harcandı. Pekiyi 2 senedir neden ödenmiyor? Bir şeyler yapılması lazım. Belki yarın Albayrak ve Cengiz’in de arkasından aynı olaylar olabilir.

“Özbek ve Cengiz arayı bulabilmeliydi”

İki başkanın birbirine yönelik açıklamaları sebebiyle eleştirilmesi normal. İnsanların sinir sistemleri de yıpranıyor. Birisinin parası kalmış. Diğeri de belki ödemekte zorlanıyor. Normal şartlarda ara bulunmalıydı. İki tarafın da güvendiği isimler araya girip olabilirdi. İşleri kolay değil tabi ki.

“Falcao’ya topu getireceklerden endişeliyim”

Radamel Falcao’dan çok ona top getirenlerle ilgili bazı endişelerim var. Madem bu kadar bu para alıyor, golü de kendi atsın demezlerse ve Falcao’yu beslerlerse o da pozisyonları değerlendirir. Endişelerimi sanıyorum herkes anlıyordur. Falcao’dan yana herhangi bir endişem yok.

Senin için hazırladığımız haberler