Levent Nazifoğlu: "Galatasaray'da satılmayacak futbolcu yok"

Feride Kara
25.04.2022 - 19:37 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 19:51

Galatasaray Başkan adaylarından Metin Öztürk'ün listesinde yer alan ve Sportif A.Ş'in başında görev alacağı açıklanan Levent Nazifoğlu gündeme dair konuştu

Levent Nazifoğlu: "Galatasaray'da satılmayacak futbolcu yok"

30 Nisan'daki seçimde başkan adaylıklarını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk için artık geriye sayım başladı. Öztürk'ün listesinde yer alan ve Sportif A.Ş'in başında görev alacağı açıklanan Levent Nazifoğlu gündeme dair konuştu

Nuri Şahin konusunda yanlış anlaşıldı

Radyo Gol'e konuşan Levent Nazifoğlu ''Metin Öztürk çok heyecanlı biri Galatasaray ile yaşıyor. Metin Başkan Nuri Şahin konusunda yanlış anlaşıldı. Asla öyle bir durum yok Antalyaspor lütfen kafaları karıştırmayın" dedi.

Galatasaray'da satılmayacak futbolcu yok

Nazifoğlu transfer konusunda ise "Galatasaray'da satılmayacak futbolcu yok. İyi teklif gelirse bütün oyuncularımızı satabiliriz. Galatasaray'da artık transferler planlı olacak. Onun bunun adamlarıyla iş yapılmayacak. Transferleri kurumsallıkla yapacağız. Hocanın onaylamayacağı kimseyi takıma almayacağız."

İlgini Çekebilir
Metin Öztürk'ten Domenec Torrent açıklaması: Sezon bittiği gün...
Habere Git

Metin Öztürk'ün verdiği heyecanı Eşref Hamamcıoğlu bana vermiyor

Nazifoğlu "Yeni kanuna göre harcamalar çok kısıtlanıyor. Bunun değiştirilmesi gerekiyor. Yasa elimizi kolumuzu bağlıyacak. Yeni kanuna göre harcamalar çok kısıtlanıyor. Bunun değiştirilmesi gerekiyor. Yasa elimizi kolumuzu bağlıyacak. Metin Öztürk'ün verdiği heyecanı Eşref Hamamcıoğlu bana vermiyor.'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler