Levent Nazifoğlu Galatasaray'ın UEFA görüşmesi hakkında flaş ifadeler kullandı

06.03.2018 - 16:04 | Son Güncellenme: 06.03.2018 - 16:04

Galatasaray Kulübü Eski Yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılıların gündemine dair açıklamalar yaptı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'e konuşan Nazifoğlu şunları ifade etti.

'Gomis 30 golü rahat geçer'

"Galatasaray Karabükspor deplasmanında kolay kazandı tabii Karabükspor'un durumu da ortada. Gomis gol atmaya doymuyor. Gomis bana göre 30 golü rahat geçer. "


'UEFA'ya söylenecek çok fazla söylenecek bir şey yok. Allah giden heyete ve başkana yardım etsin'

"Cenk Ergün'ü belki kendi ekibinde görmek istememiştir. Cenk'in çok önemli emekleri geçmiştir. UEFA'ya söylenecek çok fazla söylenecek bir şey yok. İşimiz kolay değil. Allah giden heyete ve başkana yardım etsin. Tüm enstürmanlar bitmiş durumda. Mali disipline uymadığımız şeklinde görüşleri olursa sıkıntı olur"

"İki ay sonra seçim olması hoş olmadı. Seçim ekonomisi yapılıyor. Elimizden gelen tüm yardımı yapacağız. Sportif başarı gelmezse sponsor gelirlerinizde düşme oluyor. Şampiyonlar Ligi'ne gittiğiniz zaman kazandığını para malum. Bu yüzden başarılı olmamız lazım. Kadromuz çok şükür iyi. Umudumuz ve arzumuz şampiyon olma yönünde. Fenerbahçe bir maç kaybetti geriye düştü. Şampiyonluk yarışı konusunda çok büyük farkların geriye düşünceğini sanmıyorum. "

Senin için hazırladığımız haberler