Levent Nazifoğlu'ndan gündem yaratacak açıklamalar! Arda Turan ve Fatih Terim yorumu...

21.11.2017 - 19:25 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 19:25

Levent Nazifoğlu'ndan gündem yaratacak açıklamalar! Arda Turan ve Fatih Terim yorumu...

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'un sorulanı yanıtladı. 

Galatasaray'ın son durumunu değerlendiren Nazifoğlu'nun sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Şimdi de Tudor'u yollamaya çalışıyorlar"

"Her zaman bu tip olaylar ile medya kendine eğlence arar. Şimdi de Tudor'u yollamaya çalışıyorlar. Bu tür olaylar takımın ahengini bozan olaylar. Bunlar takıma hiçbir zaman fayda sağlamaz. Kamuoyuna oynuyorlar. Böyle sorular sorup, kamuoyu gazı almak için böyle cevap verirseniz; neden böyle bir konunun açılmasına sebebiyet veriyorsunuz... Rodrigues oynamadı diye mi sorun yani?"

Transfer eleştirisi

"Bizim takımımız bu kadar iyi takım değildi. Sezon başı 4-5 attıktan sonra devamı gelir sandık. Gelen oyuncular flaş oyuncular değildi. Chelsea'de ilk 20'ye giremeyecek oyuncular. O kadar çok para verdik ki; onları iyi oyuncular olarak algıladık. "

"Bizim artık başka bir şeyler bulmamız lazım"

"Fatih Hoca gelse bile ben bu yönetim profilinde getireceklerine inanmıyorum. Oyuncuların bu saatten sonra disipline alınmasını zor görüyorum. Bizim artık başka bir şeyler bulmamız lazım. Her kötü sonuçta 'Fatih Hoca gelsin.' Yönetim, sosyal medyadan çok etkileniyor. Bu sefer Fatih Terim'i yemeye başlayacaklar. Onlar da heyecan arıyorlar ve istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar."

"Herkes, Şampiyonlar Ligi'ne gidecek gibi harcama yapıyor"

"Takım çok iyi gidiyordu ama şimdi o da sıkıntıya girdi. Beş tane şampiyonluğa oynayan takım var. Başakşehir dışında herkes, Şampiyonlar Ligi'ne gidecek gibi harcama yapıyor. Daldaki elma için harcama yapıp, 30-40 milyon borç stoğuna eklenmemesi lazım."

Arda Turan gelir mi?

"Arda Turan'ın artık Türkiye'de futbol oynayacağını düşünmüyorum. Disiplin altına alınıp, oynayacağını düşünmüyorum. Arda'nın da Türkiye medyasında yüzde 80 düşmanı var. Yatırımı da fazla, bunları göz önünde tutmak lazım. (Fatih Terim ve Arda Turan) İkisi de olmaz. Ben size garanti veriyorum."

"Tudor ile şampiyonluk..."

"Bu saatten sonra şampiyonluk olmaz. Bu kadar eleştiriden sonra olmaz. Sosyal medyanın istediklerini yaparsanız istekleri daha da artar."

Dursun Özbek seçime nasıl güçlü girer?

"Maalesef Türkiye'de aldığınız skorlar ile güçlü ya da güçsüz oluyorsunuz. Şampiyon olmanız lazım. Ben, 'Mali yapı bozuldu.' diyorum. O da 'iyi' diyor. Dedikleri çıkarsa, ben de hemen o zaman özür dilerim. Büyük bir zevkle özür dileyeceğim."

Basketbolda alınan başarısız sonuçlar

"Erman Kunter tabii tartışılacak; başarısız. 30-40 milyon dolar harcanan yerde 4-5 milyon dolarlık takım kuruyorsun. İyi bir hoca varken gelmesi yanlıştı. Biz neden bu tür sponsorları alamıyoruz? Diğerleri buluyorsa bir yerde de hatalar yapıyoruz."

"Biz bunları söyleyince kötü oluyoruz"

(Judo branşına icra) "Para yok. O kadar kira bedelleri var ki. 100 milyonluk takım kurulunca gelen parayı oraya yatırmak zorundayız. Biz bunları söyleyince kötü oluyoruz. Vicdanen çok müsterihim şu an. Ndiaye kötü bir oyuncu mu? Çok iyi oyuncu, 9 verdik ama adamdan sihirbazlık bekliyoruz. Biz durup dururken bu adamları iki misli paralarla aldık. 'Birilerinin çıkarı oldu.' demiyorum. Para politakası yanlış oldu. Ndiaye, Belhanda başka takımlar istedi mi de biz 10 milyonlar verip aldık?"

"Biz şampiyonlugun en büyük adayıyız"

"100 milyon euroluk takım değil; 50 milyon euroya kursak başarılı olurduk. Tudor'u sen almışsın elinde bir fırsat var Şimdi bu adama sahip çıkman lazım. Bu şartlarda bu adam nasıl başarılı olabilir? Cenk Ergün diye bir adam yaratıyorsun; o da açıklama yapıyor. Zaten Florya'da bir gücün ve otoriten yok. Otoritesi olanları da sıfıra indiriyorsun. Başkan haftanın iki günü gidip otorite mi kuracak? Tudor ile futbolcuları karşı karşıya getirmek yanlış. Hoca ile futbolcu birbirine girerse ne olur? Kaybedilmiş bir şey yok. Camia sahip çıkması lazım. Her kafadan bir ses çıkarsa kaybederiz. Bizim birlik olup takıma, Tudor'a ya da yeni gelecek birine her şeye rağmen de başkana sahip çıkmamız lazım. Biz şampiyonlugun en büyük adayıyız."

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler