Levent Nazifoğlu'ndan Okan Buruk, transfer ve Metin Öztürk açıklaması

Ali Bozkurt
05.05.2022 - 01:02 | Son Güncellenme: 05.05.2022 - 08:10

Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk, sportif direktör olarak getireceği Levent Nazifoğlu ile yolları ayırdığını duyurdu. Nazifoğlu ise açıklama yaptı. İşte detaylar...

Levent Nazifoğlu'ndan Okan Buruk, transfer ve Metin Öztürk açıklaması

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da başkan adayı Metin Öztürk, seçimden önce listesinde yer alan Levent Nazifoğlu ile yolların ayrıldığını duyurdu. Nazifoğlu ise neden ayrıldığını A Spor'da anlattı. İşte tüm detaylar...

''Benden habersiz Okan Buruk ile görüştü''

Levent Nazifoğlu, Metin Öztürk'ün kendisinden habersiz Okan Buruk ile görüştüğünü duyurdu. Nazifoğlu, ''Eğer kazansaydı, sportif aş'de futboldan tek yetkili olarak konuşmamız öyleydi. Sorumlu olacaktım. Fakat yaşanan olaylardan dolayı tabiki bu birlikteliğimiz sona erdi. Çok şeyler üzdü. Yani verilen vaatlerin hiçbiri olmaması başkanımızın bu konuda tecrübesiz olması, her konuşmasının ayrı ayrı olması ve devamlı bizim ondan bir çatışma ortamında olmamız gerekirdi. Son olarak da benden habersiz Okan Hocayla görüşünce ayrıldık.'' ifadelerini kullandı.

''Torrent ile devam edelim...''

Ayrılıklarının başka sebeplerin var mı sorusuna Levent Nazifoğlu, '' Yani başkanın her yerde konuşması, benimle ilgili baştan çok ısrarla beni yanına almasını istemesi sonradan nedense başkan sonra başkan kazanacağını gördü ve döndü galiba. Şöyle söyleyeyim, asıl bizim problemlerimiz şeyde başladı. Kendisiyle olan görüşmemizde yanımızda da üç tane isim vardı, kasaya 20 milyon TL koyulacaktı. 7- 8 tane oyuncu alacağız ve önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacağız. Başkanın konuşmaları hep öyle. Yani önümüzdeki sene şampiyonluğa oynayacağız ve Şampiyonlar ligi finali oynayacağız. Herhalde bunları da siz yakından takip ettiğiniz. Evet işte ben yanıma 3 tane de arkadaşıma aldım. Artık çok tecrübeli olduğumdan dolayı şahitli gidiyorum. Başkanın biz ilk karşılığında söylediği 'Torrent işini ne yapacaksın' dedi.  Başkan paramız varsa Torrent'i yollayacağız. 37 milyon TL tazminat var, paramız yok dedi.  Torrent ile devam edeceğiz o zaman. Benim için 1 mahsuru yok. Yani Galatasaray'ın 37 milyon TL'sini de sokağa atmayalım. Orada anlaştık kendisiyle'' ifadelerini kullandı. 

''3 oyuncu satalım''

Başkan benden 3 oyuncunun satılmasını istedi açıklamasını yapan Nazifoğlu, Metin Öztürk, Marcao, Kerem ve Nelsson'un 30 milyon Euro'ya satılmasını istedi  Biz bunları da satarsak küme düşmemeye oynarız. Yani takımın durumu böyle. Futbolcu kalitesi olarak çok iyi konumda değil. Vallahi bilmiyorum dedi. Bizim paramız yok dedi. Zaten yeni yasaya göre de koyamıyoruz dedi.'' ifadelerimi kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler