Levent Şahin: ''Bu gece bizim için izahı olmayan bir gece''

03.04.2021 - 21:42 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 21:52

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Hatayspor'a deplasmanda farklı kaybetti. Mücadelenin ardından sarı - kırmızılı takımda açıklamalarda bulanan Levent Şahin, 'Bu gece bizim için izahı olmayan bir gece' dedi. İşte Şahin'in açıklamaları...

Levent Şahin: ''Bu gece bizim için izahı olmayan bir gece''

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da Fatih Terim'in cezalı olması nedeniyle takımın başında yer alan antrenör Levent Şahin, Hatayspor'a 3-0 kaybettikleri karşılaşmanın ardından 'Bu gece bizim için izahı olmayan bir gece. Dersler çıkaracağız' dedi. 

'Gösteremediğimiz tepki ve yakışmayan bir mücadele...'

Sonuçtan çok sahadaki mücadelenin kendisini üzdüğünü belirten Şahin, ''Bu maçtan sonra özeleştiri yapıp ne tür dersler çıkaracağız bunu değerlendireceğiz. Milli maçlar sonrası böyle sonuçlar olabiliyor ama bizi sonuçtan daha çok sahada gösteremediğimiz tepki ve yakışmayan bir mücadeleydi'' şeklinde konuştu. 

Galatasaray, 2-0 mağlup tamamladığı ilk yarının ardından ikinci yarıya 4 değişiklik ile çıktı. Bu konu hakkında konuşan Şahin, ''İkinci devrede oyuna dahil olan arkadaşlar tepki verdi ama bu Galatasaray'a yeterli değildi'' ifadelerini kullandı.

'Oynanan oyun ve gösterilmeyen mücadeleden dolayı özür dileriz'

Bugünkü mağlubiyetten ders çıkaracaklarını ve kalan maçlara odaklanacaklarının altını çizen Levent Şahin, sözlerini şu sözlerle noktaladı:

''Bu sonuçla daha önce de karşılaştık. buradan nasıl çıkarız bunun hesaplarını yapacağız. Oynanan oyun ve gösterilmeyen mücadeleden dolayı özür dileriz. Bu oyun yeterli değil tabiki. Bununla ilk kez karşılaşmıyoruz. Kalan maçlarda buradan nasıl çıkarız buna çalışacağız.''

Fatih Terim tribünde

Ligin 31. haftasındaki Çaykur Rizespor müsabakasından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun 2’şer maç ceza verdiği teknik direktör Fatih Terim ile Ümit Davala, karşılaşmayı tribünden takip etti. Terim’in yerine yedek kulübede yardımcı antrenör Levent Şahin görev aldı.

Geriye düştüğü maçların hiçbirini kazanamadı

Milli Takım arasından önce kendi sahasında Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilerek şampiyonluk yolunda büyük darbe alan sarı kırmızılılar, sakat, hastalık ve cezalılar nedeniyle çok eksik çıktığı Hatayspor deplasmanında da düş kırıklığı yaşadı.


Hatayspor'a 3-0 kaybeden Galatasaray, bu sezon geriye düştüğü  karşılaşmada da puan kaybetti. Sarı kırmızılılar, bu karşılaşmalardan sadece Sivasspor'a karşı 2-2 berabere kalınıp puan alırken diğer karşılaşmadan yenik ayrıldı.

Kabus sürüyor! Cim Bom yine dönemedi
  

Senin için hazırladığımız haberler