Levent Şahin: "Sıkıntımız devam ediyor ama..."

29.09.2019 - 01:13 | Son Güncellenme: 29.09.2019 - 01:13

Levent Şahin: "Sıkıntımız devam ediyor ama..."

Galatasaray'ın teknik sorumlusu Levent Şahin, Fenerbahçe maçının ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Levent Şahin'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Maç başlamadan önce daha yüksek şiddetli oynayacağını düşündüğümüz oyunu oynayamadık. Sıkıntımız devam ediyor. Bu böyle devam etmeyecek. En kısa zamanda bunu düzeltip bundan sonra daha güçlü bir Galatasaray izleteceğiz. Rakibin de bizim de girdiğimiz net pozisyonlar vardı maçın hakkı buydu. Maça iyi konsantre olduk. Bunun böyle olmaması gerekiyordu. İstenen oyun sahaya yansımadı.

Basın toplantısında neler söyledi?

Levent Şahin, Fenerbahçe maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

Beklediğimiz, planladığımız oyunu sahaya yansıtamadık. Sonucun böyle olması normal. Rakibin de bizim de pozisyonlarımız vardı. Maalesef bugün orta alandan hücuma geçişlerde, top aktarımı ve sonuçlandırma sıkıntı yaşadık.

Çalışmalarımızın karşılığı asla bu değil. Çok daha iyi olacağız. En kısa sürede toparlanacağız. Sonuçta bir maç geride kaldı. Bakıldığında çok fazla pozisyonun olmadığı, girilen pozisyonlarda da sonuçlandıramadığımız bir maç olarak düşünüyorum.

Planladığımız bir oyun değildi. Pas yapan bir takımız. Pas yapamayınca geçiş oyunlarında sıkıntı yaşıyoruz. Ama bu düzelecektir. Topu ileriye aktardığımızda sonuçlandırma kısmını iyi yapmamız lazım. Bu çalışılacak olan bir şey. Bizler de farkındayız. Toparlayacağız, düzelteceğiz. Gerçek Galatasaray’ı sizlere seyrettireceğiz. Bundan emin olabilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler