Leverkusen 'felsefe' dedi! Yeni teknik direktör...

19.05.2021 - 15:07 | Son Güncellenme: 19.05.2021 - 15:09

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de Gerardo Seoane dönemi başladı. Leverkusen, neden böyle bire karar aldı? İşte detaylar...

Leverkusen 'felsefe' dedi! Yeni teknik direktör...

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkeusen'i gelecek sezondan itibaren kimin çalıştıracağı belli oldu. Buna göre; Young Boys'un teknik direktörü Gerardo Seoane dönemi başladı. Detaylar haberde... 

Leverkusen, Gerardo Seoane ile imzaladı

Alman kulübünden yapılan açıklamada, 42 yaşındaki İsviçreli teknik direktör ile 30 Haziran 2024'e kadar sürecek 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Bayer Leverkusen'i geçici olarak sezon sonuna kadar çalıştıran Hannes Wolf'un ise daha önce üstelendiği Almanya 19 Yaş Altı Milli Takımı'ndaki teknik direktörlük görevine döneceği ifade edildi.

Rolfes, felsefe dedi 

Kulüp sportif direktörü Simon Rolfes, Seoane'nin Bayer Leverkusen'in felsefesine uyan oyun tarzıyla Young Boys ile 3 kez üst üste İsviçre Ligi'nde şampiyon olduğunu belirterek, bu oyun tarzını Seoane ile geliştirerek başarılı olmak istediklerini belirtti.

Hangi takımlarda görev yaptı?

2017-2018 sezonunda İsviçre'de kısa süreli Luzern takımı çalıştıran Seoane, 2018-2019 sezonundan itibaren Young Boys'da teknik direktör olarak görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler