Leverkusen'den 19'luk kanat transferi: İmzalar atıldı! Jeanuel Belocian...

Ali Bozkurt
08.06.2024 - 00:21 | Son Güncellenme: 08.06.2024 - 00:27

Almanya Bundesliga'yı şampiyon olarak tamamlayan Bayer Leverkusen, Rennes'in 19 yaşındaki kanat oyuncusu Jeanuel Belocian'ı transfer etti. Detaylar...

Leverkusen'den 19'luk kanat transferi: İmzalar atıldı! Jeanuel Belocian...

AJANSSPOR HABER

 Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen, Rennes’den 19 yaşındaki Fransız futbolcu Jeanuel Belocian’ı 5 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

15 milyon ödendi

Son Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen, transfer sezonuna da hızlı giriş yaptı. Alman kulübü, Fransa'nın Rennes kulübünde forma giyen 19 yaşındaki Jeanuel Belocian’ı renklerine bağladı.  Bayer Leverkusen'in bu transfer için 15 milyon euro ödeyeceği aktarıldı

5 yıllık sözleşme imzalandı

Genç futbolcu, kendisini 5 yıllığına Leverkusenli yapan sözleşmeye imza attı. Fransa U21 Milli Takımı’nda da oynayan genç kanat oyuncusu, Leverkusen’in maçlarını televizyondan izlerken çok etkilendiğini ve stadyumda taraftarların karşısına çıkmayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

19 yaşındaki oyuncu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi, "Bayer Leverkusen'le uzun süredir iletişim halindeyiz. İki kupa kazanan bir takıma katılmak harika. Taraftarların önünde forma giymeyi iple çekiyorum. Takımın Avrupa'daki maçlarını televizyondan izledim ve harikaydı."

Jeanuel Belocian kimdir?

Futbol kariyerine Rennes'in altyapısında başlayan Jeanuel Belocian, 2022'de A takıma yükseldi. Rennes formasıyla geçtiğimiz sezon 27 maça çıkan Belocian, bu maçlarda 1 asist kaydetti. Jeanuel Belocian stoper ve sol bekte oynayabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler