Oliver Kahn'dan Robert Lewandowski'nin ayrılık açıklamasına olay cevap!

31.05.2022 - 11:52 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 12:02

Polonyalı yıldız futbolcu Robert Lewandowski'nin ayrılık açıklamasına Bayern Münih İcra Kurulu Başkanı Oliver Kahn'dan cevap gecikmedi. Detaylar haberimizde...

Oliver Kahn'dan Robert Lewandowski'nin ayrılık açıklamasına olay cevap!

Bayern Münih'te ünlü golcü Lewandowski 1 yıl sözleşmesi olmasına rağmen takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Alman devinin efsane kalecisi ve İcra Kurulu Başkanı Oliver Kahn, Lewa'ya çok konuşulacak cevap verdi.

"Umarım beni durdurmazlar"

Polonya’nın Galler ile Uluslar Ligi’nde oynayacağı maç öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan Lewandowski, “Bayern’deki dönemim sona erdi. Bu kulüpte oynamaya devam etme ihtimalini görmüyorum. Bayern ciddi bir kulüp ve beni takımda tutmayacaklarına inanıyorum. Artık orada oynamak istemiyorum. En iyi çözüm transferdir. Umarım beni durdurmazlar” açıklamasını yapmıştı.

"Anlayış tek taraflı bir şey değil"

Oliver Kahn, ayrılmak istediğini belirten ve "Umarım beni durdurmazlar" açıklamasını yapan 33 yaşındaki Robert Lewandowski hakkında açıklamalarda bulundu. Alman basınından Sport1'in sorularını yanıtlayan Kahn, şunları söyledi:

"Robert'in geleceğini konuşmak hakkında neden bu yolu seçtiğini size söyleyemem. Bunun gibi basın açıklamaları size bir şey kazandırmaz. Robert şu anda olduğu yere buradayken geldi. Bence Bayern'de neye sahip olduğunun farkına varması lazım. Anlayış tek taraflı bir şey değil."

İlgini Çekebilir
Lewandowski soluğu Türkiye'de aldı! Eşinin paylaşımı taraftarı mest etti
Habere Git

Bayern'in Lewandowski'nin satışına onay verip vermeyeceği bilinmezken, oyuncunun kontratı önümüzdeki sezon sonunda tamamlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler