Lewandowski eski takımına acımadı! Barcelona, Bayern Münih'i 4 golle geçti

24.10.2024 - 00:03 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 00:12

Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Barcelona, evinde Bayern Münih'i ağırladı. Robert Lewandowski'nin gol attığı maçta Barcelona karşılaşmayı 4-1 kazandı.

Lewandowski eski takımına acımadı! Barcelona, Bayern Münih'i 4 golle geçti

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Barcelona, evinde Bayern Münih'i ağırladı.

Lluís Companys Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Raphinha (3) ve Lewandowski'nin golleriyle 4-1 kazandı.

Raphinha hattrick yaptı

Karşılaşmanın henüz 1. dakikasında ağları sarsan Raphinha, 45 ve 56. dakikalarda da sahneye çıktı ve bu sezon Barcelona forması ile 2. hattrick'ini yapmış oldu.

Brezilyalı futbolcu bu sezon La Liga'da Real Valladolid'e karşı alınan 7-0'lık galibiyette de attığı 3 gol ile maçın yıldızı olmuştu.

Lewandowski eski takımına gol attı

Mücadelenin 36. dakikasında sahneye çıkan Robert Lewandowski, skoru 2-1'e getirirken Barcelona'yı tekrardan öne geçiren golün sahibi oldu. Polonyalı yıldız bu gol ile birlikte 8 sezon formasını giydiği eski takımının ağlarını sarsmış oldu.

Avrupa'da işler yolunda değil

Barcelona'nın attığı 4 gole sadece Harry Kane'in golü ile cevap verebilen Bayern Münih, bu mağlubiyet ile birlikte bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 galibiyet almış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler