Robert Lewandowski'den Bayern Münih'e sitem

Feride Kara
06.06.2022 - 23:34 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 23:46

Bayern Münih'in dünyaca ünlü futbolcusu Robert Lewandowski kulübünden ayrılmak istiyor. Ancak Bayern Münih bu transferde Polonyalı yıldız kadar gönüllü değil.

Robert Lewandowski'den Bayern Münih'e sitem

Sekiz yıldır Bayern Münih'in formasını giyen Robert Lewandowski Alman ekibinden ayrılmak istediğini açıklamıştı. Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn ise bunun tek taraflı bir şey olmadığını belirterek ayrılığa izin vermeyeceklerini söyledi. 

Hayatımda başka duyguların da olmasını istiyorum

Bu gelişmelerin ardından Lewandowski "Ayrılmayı istemem parayla ilgili değil. Hayatımda başka duyguların da olmasını istiyorum. Beni sonuna kadar dinlemediler. İçimden bir ses ayrılmam gerektiğini söylüyor ve bunu aşamıyorum. Bir kulüpte yıllar boyunca oynuyorsanız, sürekli kendinizi hazır tuttuysanız, sakatlıklarda bile hazırsanız ve en iyi halinizi ortaya çıkardıysanız bence iki taraf için de en iyi çözümü bulmak gerekiyor ve tek taraflı bakmamak gerekiyor.

Kulüp beni neden zorla tutacak ki?

Burada birkaç yıl oynadıktan sonra böyle bir talepte bulunsaydım anlardım ama böyle bir yolu bitirdikten sonra bu saygıyı görmek istiyorum. Kulüp beni neden zorla tutacak ki? Başına böyle bir şeyin gelebileceğini gören hangi oyuncu Bayern'e gelmek isteyecek ki? 8 yıldır buradayım. Harika insanlarla tanıştım, harika işler başardık. Bunun hafızalarda böyle kalmasını istiyorum." ifadelerini kullandı. 

Tek istediği Barcelona

Transferi konusunda ise Robert Lewandowski: "Barcelona'nın teklifinden başka hiçbir teklifi değerlendirmiyorum." diyerek tek istediğinin Barcelona'ya gitmek olduğunu belirtti. Polonyalı yıldız oyuncu Bayern forması ile 373 resmi maça çıkarken 344 golün sahibi oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler