Lewandowski soluğu Türkiye'de aldı! Eşinin paylaşımı taraftarı mest etti

Orhan Gülek
16.05.2022 - 23:38 | Son Güncellenme: 16.05.2022 - 23:44

Yeni sezonda Bayern Münih forması giymeyeceğini açıklayan Polonyalı futbolcusu Robert Lewandowski tatil için Antalya'yı tercih etti. İşte tüm detaylar...

Lewandowski soluğu Türkiye'de aldı! Eşinin paylaşımı taraftarı mest etti

AJANSSPOR - HABER

Bayern Münih'in Polonyalı futbolcusu Robert Lewandowski, Alman devinden ayrılacağını açıklamıştı. Yıldız golcü sezonun bitmesiyle birlikte ailesiyle soluğu Türkiye'de aldı.

"Yeniden Türkiye"

Lewandowski'nin eşi Anna'nın, "Yeniden Türkiye" paylaşımı ise beğeni topladı. Yıldız golcünün eşi Anna, "Yeniden Türkiye" ifadesini kullandığı paylaşımlarda tatillerinden kesitler paylaştı. Büyük ilgi gören paylaşımlara yorum yağdı. Bazı Türk taraftarlar, Polonyalı golcüyü kendi takımlarına çağırırken, paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı. Bayern Münih'ten ayrılan Lewandowski'nin yeni sezonda Barcelona forması giymesi bekleniyor.

Barcelona istiyor

Kış Transfer döneminde Ferran Torres, Adama Traore ve Aubameyang isimleri kadrosuna katan Barcelona'nın son hedefi Robert Lewandowski olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Alman basınından BİLD, Bayern Münih'in, Robert Lewandowski'yi 35-40 milyon euroya satma kararı aldığını duyurmuştu.

Haberde; Barcelona'nın bu parayı ödemeye hazır olduğu ancak Lewandowski cephesiyle henüz bir görüşme yapılmadığı belirtilmişti.

Lewa ayrılık kararını açıklamıştı

Geleceği hakkında konuşan Robert Lewandowski, ayrılık kararını açıklarken "Muhtemelen Bayern ile son maçıma çıktım. Yüzde yüz diyemem ama büyük ihtimalle ayrılacağım. Benim ve kulüp için en iyi çözümü arıyoruz." diye konuştu.

Robert Lewandowski'nin performansı

Bayern Münih formasıyla sayısız kupa kazanan ve önemli rekorlara imza atan 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon 45 maçta 49 gol attı ve 7 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler