Lewandowski tek hareketle geceye damga vurdu!

09.09.2021 - 14:05 | Son Güncellenme: 09.09.2021 - 14:09

Polonyalı golcü Robert Lewandowski, İngiltere maçında yaptığı hareketle geceye damga vurdu. Lewandowski ne demek istedi? İşte detaylar...

Lewandowski tek hareketle geceye damga vurdu!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Polonya, 2022 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 6. maçında İngiltere'yi konuk etti. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona ererken, Polonyalı golcü Robert Lewandowski'nin hareketi geceye damga vuran olaylardan br oldu.

İngilizler diz çöktü, Polonyalılar tepki gösterdi

Santra vuruşu öncesi İngiliz oyuncular, sahada diz çöküp ırkçılığa karşı birlik mesajı verdi. Bu sırada Polonyalı taraftarlar İngiliz oyuncuların bu hareketini yuhaladı ve tepki gösterdi.

Lewandowski'den saygı işareti

Golcü oyuncu Robert Lewandowski ise bu olaya kayıtsız kalmadı ve kendi taraftarlarına dönerek kolundaki respect (saygı) yazısını işaret etti.

Ülkesinin en önemli isimlerinin başında: Lewa

Robert Lewandowski'nin hareketi geceye damga vuran hareketi birçok futbolsever tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Golcü oyuncu, Dünya Kupası Elemeleri'nde 4 maçta 6 gol 2 asist üretti.

Bu sezon ve geçen sezonki performansı

Almanya'da Bayern Münih forması giyen Lewandowski bu sezon 4 maçta 7 gol kaydetti. Geçen sezon ise golcü isim tüm kulvarlarda 43 maça çıkmış ve 48 gol 10 asistle rekor kırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler